A 37 éves Anne Hathaway júliusban jelentette be, hogy második gyermekével várandós, de további részleteket nem árult el. Ennek eredményeképp nem kis meglepetést okozott, amikor január 13-án férje, Adam Schulman oldalán megjelent a Critics’ Choice Awards filmes díjátadó gálán, ám már babapocak nélkül.

Anne Hathaway nem sürgeti leadni a fölös kilókat

A színésznő egy mélyen dekoltált, meseszép Atelier Versace estélyiben pompázott, amiben jól kivehető volt a szülés utáni súlyfelesleg. Őt azonban ez egyáltalán nem zavarta, magabiztosan mosolygott a fotósoknak, nem érezve szükségét annak, hogy a pocakját takargassa. A legtöbb híresség úgy érzi, szülés után egyből a régi formába kell lendülni, de szerencsére Anne megmutatta, hogy nem ettől függ, valaki sugárzik-e vagy sem.

Sőt, a terhessége alatt sem adta fel a stílusérzékét, a merészebb fazonok és színek folyamatos visszatérői az Oscar-díjas színésznő ruhatárának. A romantikus virágminták és klasszikus szabásvonalak mellett szívesen visel modern stílusú ruhadarabokat is, és az sem zavarja, ha itt-ott megvillan valamely testrésze.

A galériában mutatjuk, hogy nézett ki a színésznő terhesen, valamint szülés után, de további képeken is szemléltetjük, hogy általában milyen ruhákba bújik szívesen Anne Hathaway.

 

Kiemelt kép: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin.

  • Megosztás:
hirdetés