Anne Hathaway az egyszerűség híve, így a róla készült lesifotókon általában farmerban és edzőcipőben láthatjuk. Ám a vörös szőnyegen ő is szereti megcsillogtatni kiváló stílusérzékét, és ebben még a koronavírus miatt kialakult járványhelyzet sem állíthatja meg.

hirdetés

A 38 éves színésznő az elmúlt években számtalan különböző karaktert személyesített meg a vásznon, így színészi kvalitásait senki sem vitatja. Az egykori neveletlen hercegnő jó néhány hollywoodi sikerprodukcióban feltűnt, A nyomorultakban nyújtott alakításáért 2012-ben Oscar-díjjal is jutalmazták. Anne mindent megtett a szerepért: megvált hosszú loboncától, valamint leadott több mint tíz kilót.

Bár pályája elején kifejezetten rosszul öltözöttnek számított, az évek során megtanulta, hogy milyen a sikkes hollywoodi módi. Mindig elegáns ruhát választ, amellyel kellően ki tudja hangsúlyozni a nőies vonalait. A merészebb daraboktól sem riad vissza, és nem zavarja, ha sejtelemesen kivillan egy-egy testrésze.

Az Oscar-díjas színésznő 2019 végén adott életet a második gyermekének, januárban pedig már ismét a vörös szőnyegre lépett. Anne egy aranyszínű, mélyen dekoltált kreációt viselt, amely nem leplezte egészen a szülés utáni plusz kilóit. Ám valószínűleg nem is ez volt a cél, hiszen nőként, anyaként természetesnek érezte, hogy nem nyerte vissza azonnal korábbi alakját. Láthatóan, ez cseppet sem zavarta, és másokat sem, hiszen kisugárzásával és mosolyával mindenkit levett a lábáról.

Anne Hathaway az utóbbi egy évben alapos átalakuláson ment keresztül, és úgy tűnik, hogy ismét bomba formában van.

Anne Hathaway dögösebb, mint valaha

A koronavírus-járvány egy pillanat alatt törölte el az összes díjátadót és filmbemutatót. Ám ez nem jelenti azt, hogy a divatikonnak számító színésznők lemondtak volna a lélegzetelállító kreációkról, melyek mágnesként vonzzák a figyelmet egy-egy vörös szőnyeges eseményen. Anne Hathaway roppant kreatív módon oldotta meg a feladatot, mivel a kertben öltötte magára az eseményhez kiválasztott egyedi darabokat.

A színésznő három fémesen csillogó kreációban parádézik, amelyek tökéletesen állnak karcsú alakján. A képeken az Azzaro, a Versace és a Vivienne Westwood divatházak elegáns alkotásaiban pózol.

Hathaway egy korábbi filmjét szintén virtuális vörös szőnyeges bevonulással ünnepelte, akkor a Ralph & Russo divatház egyik grandiózus estélyi ruhájában fotózták le a londoni Harrods tetején.

A színésznő kirobbanó formában van, az pedig igazán dicséretes, hogy fokozatosan, egészséges módszerrel szabadult meg a szülés utáni feleslegtől, és egyáltalán nem sürgette a dolgot. A kétgyermekes anyuka most sugárzóbb, mint valaha!

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés