Lady Gaga szeret feltűnést kelteni, és ehhez nem csak az extrém ruhák, hanem a különleges maszkok is megvannak a kelléktárában.

hirdetés

Bár az énekesnő egy ideje már a klasszikusabb, letisztultabb stílussal is kacérkodik, azért az extrém megjelenéstől sem vett végső búcsút, sőt, akad még bőven meglepetés a tarsolyában. A nemrégiben óvatoskodva megrendezett MTV VMA-n például sci-fi jelmezeknek beillő ruháival lopta a show-t, és meglehetősen új szintre emelte a vírus elleni védekezést.

Az eseményt rendhagyó módon zárt körben, nézők nélkül tartották meg, és felvételről sugározták, de Lady Gaga tett róla, hogy ne csak a járványhelyzet miatt legyen emlékezetes a műsor. Elképesztő ruhakölteményein messze túltettek a különleges maszkjai, melyek tökéletesen passzoltak az általa viselt szettekhez.

Egyedi couture maszkok Lady Gaga extrém tárházából

Az énekesnő a nem mindennapi szerelései részeként, komplett maszkkollekciót mutatott be, mintha rég megszokott kiegészítők volnának, no persze, egy kissé felturbózott változatban.

Ezzel a húzásával gyakorlatilag feledtette a maszkviselés nyűgjét, és olyan divatot faragott belőle, hogy csak, na. Bár ő némi lépéselőnyben van, hiszen már a vírushelyzet kialakulása előtt is viselt divatból, passzióból, vagy polgárpukkasztási céllal különleges maszkokat, most azonban kétségkívül szerethetővé tudta tenni a fél arcot eltakaró védelmi eszközt.

Az asztronauta szettjét az Area ezüstszínű kabátkája, Conrad Muscarella buraszerű kalapja, valamint a Pleaser hordhatatlan, szoborszerű cipője teszi igazán különlegessé.

Az Iris van Herpen művészi ruháját a Cecilio Designs rózsaszín arcvédőjével boronálta össze.

A Christopher John Rogers mesébe illő estélyi kreációjához egy szarvakkal és szegecsekkel díszített maszkot választott.

A Smooth Technology digitalis védőmaszkja tényleg viszi a pálmát.

A Valentino haute couture öltözékéhez remekül passzol a Maison Met csillogó, ezüstszínű szájmaszkja. Ugyanez a darab a Candace Cuoco futurisztikus kabátjához is jól illik, mintha csak egy sci-fi filmből lépett volna ki az énekesnő.

Elképzeltük, mekkora lenne a megdöbbenés, ha ilyen védőfelszereléssel mennénk el a boltba vásárolni.

Képek: Kevin Winter/MTV VMAs 2020/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés