A koronavírus és a technikai fejlődés már a divatvilágot is elkezdte átalakítani. Egyre több bemutatót tartanak meg digitálisan, sőt, előfordul, hogy a divatházak inkább számítógéppel alkotják meg kollekcióikat, így digitális modell mutatja be a legújabb darabokat.

hirdetés

A Ralph & Russo híres gyönyörű couture ruháiról, pontosan ezért, a hírességek imádják viselni az általuk megálmodott kreációkat. Minden szezonban elképesztő darabokat készítenek, amelyek legtöbbször légies anyagokból, tollakból, vagy kristályokból állnak. De ők tervezték Bella Hadid kövekkel kirakott átlátszó ruháját is.

Digitális modell viseli a couture kreációkat

Idén elmaradt a couture bemutató, így a ruhákról csupán katalógusfotók készültek, de ami ennél is fontosabb, hogy a kreációkat már egy általuk létrehozott digitális modell mutatja be. A kollekciót a természet és a virágok mellett, a világ hét csodája is inspirálta. Így az új modell, Hauli az álomszép estélyiket többek között a kínai nagy falnál, a Colosseumnál és A Megváltó Krisztus szobránál viseli. Természetesen az összes képet digitálisan készítették, a terveket és a helyszínek egy részét pedig úgyszintén számítógéppel alkották meg.

Csodás estélyi, amelyet virágok és puffos ujjak díszítenek. Jól látszik a képeken, hogy igazán részletgazdag és jól kidolgozott darab.

Talán ez a legkülönlegesebb ruha az egész kollekcióból, hiszen teljesen nyitott a háta, és pusztán masnik alkotják a díszítést. Bár elsőre egyszerűnek tűnik, ezek az apró részletek mégis látványossá teszik.

Rövid darabok is megtalálhatóak az új kollekcióban, mint ez a koktélruha, amelyet a mély kivágása, és a szoknyája tesz igazán bámulatossá.

Ez a fantasztikus fotó a Tádzs Mahalnál készült, a ruha pedig igazán különleges. Hiszen gyöngyök díszítik, amelyek az egész kreáción megtalálhatóak. Viszont nem csak rá vannak varrva, hanem le is lógnak róla.

Elképesztő képek készültek, amelyekről alig lehet megmondani, hogy nem valódi ember szerepel rajtuk. Bár a népszerű szupermodelleknek a munkáját biztosan nem fogja elvenni Hauli, de kétségtelen, hogy hosszú távon egyre nagyobb szerepe lesz a digitálisan létrehozott modelleknek a divatvilágban. És lehet, hogy húsz év múlva már velük fognak elkészülni a katalógusfotók.

Nyitókép: Ralph & Russo

  • Megosztás:
hirdetés