A csodaszép brazil modell, Alessandra Ambrosio is búcsút int a fergeteges divatbemutatóiról híres fehérneműcégnek. Vallomásától nem voltak elragadtatva a rajongók.

A Victoria’s Secret kívülről úgy fest, mint egy nagy család. Valószínűleg így is van, és nemcsak egy ügyes marketingfogás, amivel a rajongókat és a vásárlókat etetik. A hatalmas fehérneműcég a hetvenes évek végén kezdte felépíteni birodalmát és álomgyárát. Hiszen a csodaszép bugyik és melltartók gyártásán kívül itt azért többről van szó.

A céget Roy Raymond és felesége, Gaye Raymond alapította Kaliforniában. A Victoria nevet Roy találta ki a viktoriánus korszakra utalva, az Egyesült Királyság királynője után. A cég nevében szereplő titok szó pedig arra utal, amit a ruha alatt viseltek akkoriban. Az viszont Gaye fejéből pattant ki, hogy modelljeiket angyaloknak nevezzék, mert egy angyalka volt a kabalája.

Aztán évről évre mindig újabb és újabb ötletek csapódtak hozzá a fantáziavilághoz, melyre az egész világban felfigyeltek. A Victoria’s Secret angyalaként végigsétálni a kifutón egyfajta presztízs, kitüntetés a modellek számára. Sokan karrierjük csúcspontját látják abban, hogy részt vehetnek a tökéletes illúzió megteremtésében.

A cég ugyanis évekig nagyon szigorúan vette a castingokat, és arra törekedett, hogy csakis vékony, hosszú combú, tökéletesen formás testalkatú lányok kerüljenek be az angyali csapatba. Mivel manapság sok kritika éri elavult szemlélete miatt a Victoria’s Secret birodalmát, kezd nyitottabbá és elfogadóbbá válni, már ami a szépséget, a testalkatot és a hajhosszúságot illeti.

Alessandra Ambrosio 2001-ben sétált végig először a Victoria’s Secret kifutóján, majd pár évvel később ő lett a PINK-nagykövet. 2012-ben őt érte az a megtiszteltetés, hogy a két és félmillió dolláros fantázia-melltartót viselheti, mely jelképezi mindazt, amire a cég törekszik: olyan álmokat adni a nőknek, melyektől királynőnek érezhetik magukat, vagy legalábbis angyaloknak.

Az idei csodakreációt rubintokkal, ametisztekkel, gyémántokkal és zafírokkal borították. A 36 éves modell a novemberi, Sanghajban megrendezett divatbemutató után megerősítette a pletykákat, miszerint 17 nagyszabású show után végleg lecsatolja magáról a ragyogó angyalszárnyakat, és elhagyja a céget. Nem ő az egyetlen, hiszen korábban több olyan modell is távozott, akinek neve szinte már egybeforrt a Victoria’s Secrettel: Heidi Klum 1010-ben, Miranda Kerr 2013-ban, Doutzen Kroes 2015-ben, Karlie Kloss pedig 2016-ban intett búcsút az angyaloknak, ám ő most újra felbukkant a fehérneműcég kifutóján.

Alessandra Ambrosio nem magyarázta túl a dolgot, hogy miért döntött a továbblépés mellett. Egyszerűen csak annyit mondott a riportereknek, hogy ilyen sok év után elfáradt, és most szeretne mást csinálni. Valószínűleg marad a modellszakmánál, csak másfelé fog kacsintgatni.

  • Megosztás:
hirdetés