A brazil szupermodell, Alessandra Ambrosio, tavaly alapított meg GAL Floripa nevű fürdőruhamárkáját, aminek legújabb kollekciója már elérhető. A kampányhoz készült képeken maga az ex Victoria’s Secret modell pózol, akiről ezúttal sem készültek rossz fotók.

Alessandra Ambrosio bikinis fotói kedvet csinálnak a testedzéshez

A 38 éves, kétgyermekes modell fantasztikus homokóra alakján irtó jól mutatnak a fürdőrucik, amik között egyrészes és bikinifazonok is vannak. A képek egyébként nemcsak inspirációul szolgának a napi testedzéshez, de a verőfényes nyár és a sós óceánpart hangulatát is elhozzák.

Ez nem is lehetne másképp, hiszen a kampányfotókat a Brazíliához tartozó Florianópolis tengerpartján készítették. A szigetet „Varázssziget”néven is emlegetik arrafelé, amin egyáltalán nem lepődünk meg.

A szupermodellt gyermekkorának nyarai inspirálták a fotóhelyszín kiválasztásánál, hiszen rengeteg időt töltött itt testvérével Aline-val és legjobb barátnőjével Gisele Cória-val. A lányok ugyancsak feltűnnek Alessandra mellett a kampányban, sőt a márka nevét is hármuk és a mesesziget nevéből rakták össze.

Ahogy Alessandra elmondta, a márka lényege a női alak vonalvezetésének hangsúlyozása, amit a fürdőruhák kialakítása, anyaga, színe és mintázata hivatott elérni. Fő szempont még a kényelem és a természetesség, hogy minden nő úgy érezze, a fürdőruha a második bőre.

Bár jelenleg még a Duna-partig is nehezen jutunk el, azért egy kis ábrándozás belefér a nyaralásról, amit akár ezen a szigeten is el tudunk képzelni.

Főkép: Gregg DeGuire/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés