Kiderült, ki mutatja be idén a Victoria’s Secret évről évre megújuló, szuperköltséges luxusmelltartóját, ami a hatalmas show része. Nem új üdvöskét választott a fehérneműcég a megtisztelő feladatra.

hirdetés

Elsa Hosk számára izgalmasan alakult a hétfő reggel, ugyanis hivatalosan akkor jelentette be a Victoria’s Secret, hogy ő az a szerencsés modell, aki az idei év utolsó, hatalmas felhajtással megrendezett divatbemutatóján végigvonulhat a drágakövekkel kirakott, egymillió dolláros fantázia-melltartóban.

A Victoria’s Secret nagyon tudja, hogyan kell figyelemfelkeltő körítéssel fokozni a show-t övező kíváncsiságot és felfűtött hangulatot, ebbe pedig a mesebeli királylányoknak is túlzásnak számító, káprázatosan csillogó-villogó melltartó is beletartozik. Éppúgy eleme a felhajtásnak, mint a várakozás, mely a bemutató előtti válogatásokat kíséri.

Egy modell számára már az is kivételes megtiszteltetésnek számít, ha végiglejthet a színpompás bemutatóiról méltán híres fehérneműcég kifutóján, pláne hatalmas lépcsőfokot és bizalmi pozíciót jelent, ha valaki a luxusmelltartó viselésének jogát is megkapja. Nem csoda, hogy a 29 éves Elsa Hosk most kis híján kiugrik a bőréből örömében.

Nyilatkozataiban arról áradozott, hogy a különleges, ékszernek is beillő melltartó tökéletesen passzol hozzá, mintha valaki a testére varázsolta volna. A nem mindennapi cicifix stílusával is nagyon elégedett, hiszen modernebb és kifinomultabb, mint a tavalyi, bár feleannyiba került a megalkotása.

A Fantasy Bra, vagyis a fantázia-melltartó nevet azért kapta, mert az évente megújuló sorozat minden egyes darabja egyedülálló és szinte mesebeli kreáció. Az egymillió dolláros cicifix az Atelier Swarovski mesterműve, melynek megalkotásához 930 munkaórára volt szükség. Több mint kétezer, Swarovski csiszolásában készült gyémánt és értékes topáz díszíti, természetesen a felhasznált alapanyagok legprecízebb összeválogatásával. A tavalyi, kétmillió dolláros szépséget Lais Ribeiro viselte – átszámolva, félmilliárdnál is több forintba került.

A fantázia-melltartók történetében most először a fehérneműcég úgy döntött, hogy a gyémántos cicifix olcsóbb, 250 dolláros, Swarovski-kristályokból álló változatát is legyártatja, amit bárki megvásárolhat november 29-től a Victoria’s Secret üzleteiben és weboldalán.

  • Megosztás:
hirdetés