A gyönyörű 39 éves modell, Alessandra Ambrosio gyakran vonja be gyermekeit a divatvilág szakmai életébe. Ezúttal egy remek hangulatú fotózást vállalt velük, ahol a 12 éves lánya azonnal vitte a show-t. Anja Louise le sem tagadhatná édesanyját, zsenge fiatalkora ellenére is sokan már az utánpótlást látják benne.

hirdetés

A hírességek gyermekeit mindig nagy figyelem övezi, a háttérben pedig gyakran megy a találgatás, hogy vajon az aprónép követi-e a szülők által már jól kitaposott ösvényt. Az elmúlt években, a modellvilágban különösen megfigyelhető volt, hogy a szakmai szupertalentumok családi köréből keveredett ki az utánpótlás.

Cindy Crawford és Kate Moss lánya után most Alessandra Ambrosio kiskamasza került a középpontba, és bár egyelőre nincs szó róla, hogy egyszer majdan, nagyobbacska korában az anyukája nyomdokaiba lépne, a legújabb képei láttán, valószínűleg sokan latolgatni kezdték ezt a lehetőséget.

Alessandra Ambrosio lánya lopta a show-t

A Victoria’s Secret angyalaként ismertté vált brazil modell nem csak fürdőruhában, hanem anyaszerepben is szereti megmutatni magát. Gyermekeit sohasem rejtegette a nyilvánosság elől, de igyekszik megtartani az egyensúlyt a munkája és a magánélete között. Most, hogy a lányát már érdekli a divat, olykor elviszi őt egy-egy divatbemutatóra, és a családi fotózásoktól sem zárkózik el.

Tavaly decemberben a Madame Figaro címlapján pózolt csemetéivel a gyönyörű modell, idén pedig az orosz Elle magazin októberi számához készültek csodás fotók a 12 éves Anna Louise-ról és a 8 éves Noah Phoenixről a 39 éves édesanyjuk társaságában, aki bőven letagadhatna a korából.

 

A kényelmes otthoni ruhákra kiélezett fotósorozatban a modell gyermekei a jógatudásukat is megcsillanthatták, hiszen mindketten gyakran sportolnak édesanyjukkal. A válogatásban főként a Burberry, a DSquared2, és az Etro kreációi szerepelnek, melyek a gondtalan kikapcsolódást és a komfortérzetet szolgálják. Bár Alessandra Ambrosio a tőle megszokott bombaformáját hozza, nehéz őrá figyelni a gyönyörű kislánya mellett, aki bájos természetességgel mozog a kamera előtt. Még roppant fiatal, de az már most látszik, hogy szuper géneket örökölt.

Kiemelt kép: John Lamparski/Getty Images.

Képgaléria képei: Greg Swales/Elle Russia, Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés