Adele elképesztő énekhangjával és kerekded idomaival robbant be a köztudatba. Nőies, elegáns stílusáról már akkoriban is ódákat zengtek a divatmagazinok, hiszen a 33 éves énekesnő mindig mesterien bánt a fazonokkal. Manapság már nincs szüksége karcsúsító trükkökre, sőt, az is látszik, hogy sokkal bátrabban, merészebben öltözködik a 45 kilós fogyása óta. A Vogue magazin fotóin a dögös énjét is megcsillantja.

hirdetés

Pár évvel ezelőtt Adele szinte üstökösként robbant be a zeneiparba, és egy szempillantás alatt rengeteg rajongót szerzett magának. A szakma elismerését is kivívta, eddig 15 Grammy-díjjal büszkélkedhet. Pár napja jelentette be, hogy érkezik az új albuma, a rajongói legnagyobb örömére.

A 33 éves énekesnő az utóbbi időben keveset mutatkozott a nyilvánosság előtt, legtöbbször csak az Instagramra felöltött fotóit láthattuk. Adele a szülés után hatalmas átalakuláson ment keresztül, összesen 45 kilótól szabadult meg. 2012-ben döntötte el, hogy szeretne pár kilót leadni, ám a rendszeres alakformálást csak 2018-ban kezdte el. Életmódot váltott, azóta sokkal egészségesebben étkezik, rendszeresen edz, és úgy érzi, hogy végre egyensúlyba került önmagával.

Elbűvölő címlapfotók készültek a 33 éves Adele-ről

Az átalakulásához hozzájárult a válása is, az énekesnő eleinte sokat szorongott, rengeteg stressz érte, ám a sportnak köszönhetően megtalálta önmagát. Saját bevallása szerint sosem azért edzett, hogy jobban nézzen ki, egész egyszerűen a mozgást tartotta a feszültséglevezetés legjobb módjának. Számára ez kikapcsolódás, mivel a gyakorlatok közben valóban befelé tud figyelni.

Úgy tűnik, Adele valóban egyensúlyba került önmagával, hiszen csodásan néz ki a Vogue fotóin. Egyszerre két kiadás címlapján is szerepel: a brit és az amerikai verzió egyaránt neki szentelte a borítóját.

Lenyűgöző fotókat készítettek az énekesnőről, melyek elegánsak, kifinomultak és nőiesek. Gyönyörű ruhákat visel, a fazonok felidézik a régi hollywoodi glamúrt. Minden ruhakreáció csodásan passzol a stílusához, hiszen szereti a visszafogottabb ruhákat és a klasszikus vonalvezetést.

A hatalmas ruhák mellett belebújt pár olyan darabba is, amely kihangsúlyozta karcsú alakját. Ám a szexisebb kreációk sem túl kihívóak, ezért nem tűnnek mesterkéltnek vagy soknak az énekesnőtől.

Portrékat is kattintott a fotós, amelyeken Adele igéző tekintete került fókuszba. Szőke frizurájával olyan, mint egy mesebeli görög istennő. Az énekesnőt még sosem láthattuk ilyen dögös szerepben, ezért is különleges ez a fotósorozat.

Adele a legnagyobb márkák ruhakreációit viseli a képeken, a Dolce & Gabbana, a Dior, a Louis Vuitton és a Vivienne Westwood kollekcióiból válogatott a stylist.

A 33 éves énekesnő szinte sugárzik, látszik, hogy igazán jól érzi magát a bőrében, és nem csak fizikálisan érte el top formáját, hanem mentálisan éppúgy megerősödött. Nagyobb önbizalomra tett szert, ami a képeken keresztül is érződik. Egészséges kapcsolatot alakított ki a sporttal, hiszen a 45 kilós fogyása nem egyik pillanatról a másikra történt. Sosem akart megfelelni senkinek, ezért nem kényszerből edz, hanem a saját boldogságáért.

 

Kiemelt kép: NBC / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés