Adele korábban nem tartozott a nádszálvékony hírességek közé, de ez sosem gátolta őt abban, hogy sikkes és nőies ruhadarabokat viseljen. A kitűnő ízlésről árulkodó dresszek nem csak szuper elegánssá, de optikailag vékonyabbá is varázsolták az énekesnőt.

hirdetés

Adele tehetségét milliók csodálják, hiszen énekhangját és fülbemászó dalait hallva vagy elérzékenyül az ember, vagy a hideg futkos a hátán ámulatában. Azonban a 33 éves világsztár rendíthetetlen energiájával, pozitív önképével és kifinomult stílusával is sokakat inspirál.

Adele korábban így hangsúlyozta teltkarcsú, homokóra alakját

Az angol énekesnőt első lemezkiadásakor, vagyis 2008-ban ismerhette és szerethette meg a nagyvilág. Adele-t sok sztárral ellentétben nem a hírnév vagy a reflektorfény érdekelte, csupán a zene iránti szenvedélye. Sikereit és teltebb alkatát látva sok hölgynek adott önbizalmat, hiszen ő is imádta a divatot, és kivétel nélkül rendkívül csodás szettekben jelent meg az ünnepélyes eseményeken.

Stílusa mindig is ízléses vonalat követett, vörös szőnyeges megjelenésein és koncertfellépésein is csinos ruhákba bújt. Sosem választott magának kirívó, vagy közönséges dresszeket. Viselt darabjai nem csak szemet gyönyörködtetőek voltak, de homokóra alakját is csodásan kiemelték.

Adele 2016-ra már jó pár plusz kilótól megszabadult, de a sajtónak tett nyilatkozataiban gyakran hangsúlyozta, hogy bár jó úton halad, még nem érte el célját. Elsősorban az egészségét tartotta szem előtt, ezért apránként haladt a fogyással. Sok pozitív visszajelzést kapott, ami erőt adott számára, és amikor elérte teltkarcsú formáját, rengetegen fejezték ki tetszésüket, miszerint már így is tökéletes az alakja, sőt, ennél kerekebben is remekül nézett ki.

 

Az énekesnőn látszott, hogy milyen felszabadultnak érzi magát, mosolyának ereje pedig sok nőt motivált az önelfogadás és a fogyás útján. Bár Adele 2019-re még vékonyabb lett, homokóra testalkatával akkor is csinos volt, amikor teltebb idomokkal rendelkezett. Önbizalmát is apránként építette fel újra, amihez hozzájárultak a gyönyörű ruhaválasztásai is.

Azok a fazonok lettek a kedvencei, melyek a karcsú derekát hangsúlyozzák, a comb és csípő területeit pedig lágy redőkkel takarják. Ma már miniruhát is bátran bevállal a gyönyörű énekesnő, de fogyásának kezdetén még inkább a maxi és midiszabások közül válogatott.

 

Adele korábban gyakran alkalmazott karcsúsító trükköket, alkalmi ruháinak izgalmas mintázatai is például alakjának csodás előnyeit hangsúlyozták. A vállait szabadon hagyó csillogó dressz tökéletes egyensúlyba hozza a testarányokat azzal, hogy a mellszabástól a derékcsúcsig szűkül, onnan pedig lefelé bővül a fazonja.

A szoknyarész hosszanti redői lágyítják a csípő vonalát, a félköríves, vállvillantó dekoltázs pedig harmóniát teremt a vállszélesség és a csípővonal között. Ezáltal a derék még keskenyebbnek tűnik.

 

Az apró öltözködési trükkökkel az énekesnő nagyon ravasz módon adott hangsúlyt telt kebleinek. Alakja plusz kilóival is csinos volt, a homokóra típus ugyanis a dús idomokkal is roppant szexisen mutat. A mell alatt meghúzott szabásvonal segítségével azonban a dereka sokkal karcsúbbnak, csípője pedig még formásabbnak tűnt.

Adele legutóbbi dalainak kiadása után hosszabb időre elvonult a nyilvánosság elől, majd idén igencsak meglepő formában tért vissza. Úgy tűnt, hogy az énekesnőnek többet nem lesz szüksége alakformáló ruhákra, hiszen látványos fogyáson esett át.

Rajongói új külsejéért is odáig voltak, azonban többen igyekeztek átadni azt a fontos üzenetet, hogy Adele mind a két formájában remekül mutat, ugyanis nem a plusz kilók határozzák meg az embert. Az énekesnő kitartó munkájának gyümölcsét azonban mindenki elismeréssel fogadta.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

Cikkfotók: Jason LaVeris/FilmMagic, Kevin Winter, Gareth Cattermole, Kevin Winter/WireImage, Kevin Mazur/WireImage, Ian Gavan, Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés