Az arcpirosító légiesen könnyed, és egyben hangsúlyos lehet, az új téli sminktrend legalábbis tökéletesen elegyíti az ellentétes hatásokat, hiszen a Chanel víziójában a dércsípett, pirospozsgás arc frissessége kerül előtérbe.

hirdetés

Új sminkkollekcióval bővült a Chanel palettája, ami megalapozza a téli sminktrend színárnyalatait. A fagytól kipirult arc illúzióját teremti meg a friss irányzat, melyhez kicsattanóan üde tónusú pirosítót, hűvös, natúr árnyalatokat felvonultató szemhéjpúder-palettát és ragyogásfokozó, bőrfrissítő primert kínál a márka. A Les Beiges Winter Glow kollekció nem csupán egy színkészlettel, hanem komplett sminkrutinnal kecsegtet, amely lefekteti a téli arcpirosítás trendjét.

Új téli sminktrend hideg napokra: a Chanel elhozza a pirosítás szabadságát

Képzeld el, hogy mindent körbeölel a hó és a fagy, de a napfény áttör a felhőkön, és fátyolos ragyogásával megvilágítja az arcod. A hidegtől kipirult a bőröd, de szinte ragyog a frissességtől, mert hosszú időt töltöttél a szabadban. A levegő élesen hasít, ám olyan tiszta, hogy egészséges pirospozsgát fest az arcodra.

A Chanel téli sminkje látszólag erőteljes, üde árnyalatokkal éri el a dércsípett arc hatását, mégis natúr, természetes lesz a végeredmény.

Bár a pirosító első blikkre hangsúlyosnak tűnik, a márka termékére jellemző, hogy leheletfinoman simul a bőrre, nehézkes textúra és túlzó színhatás nélkül.

A szemhéjakra is felkerülhet ez a finom rózsaszín árnyalat, a hűvös tónusokkal ötvözve nem lesz harsány a végeredmény. A ragyogást kölcsönző primerrel megtámogatva élettel telivé varázsolják a bőrt ezek az üde árnyalatok, egy csapásra elűzheted velük a téli sápadtságot.

Bár a Chanel kollekciója indítja útjára ezt a sminkelési módot, az új téli sminktrend nem csak a márka palettájával valósítható meg. Használj friss, rózsaszín színárnyalatokat hideg ragyogású, naturális és semleges tónusokkal keverve. A könnyed bézs és fahéj is bejátszhat, a szemhéjakon remekül működnek, az ajkak pedig világos, természetes színű rúzst kaphatnak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés