A nyári aromák mindig játékosan nőiesek, míg télen a sokkal teltebb, érzékibb illatkompozíciók kerülnek előtérbe. Ősszel még a virágos, gyümölcsös parfümök voltak a slágerek, ám a hideg idő elhozta a fűszeresebb téli illatokat.

hirdetés

Idén ősszel főként virágos, frissítő parfümkompozíciókkal találkozhattunk az újdonságok között, pedig ez abszolút nem jellemző az évszakra. A hidegebb idő mindig melegséget sugalló parfümöket hoz, így ezek az illatelegyek legtöbbször pézsmát, vaníliát tartalmaznak. Sokkal karakteresebbek, mint a nyári illatok, amelyek frissítő játékossággal teszik tökéletessé a megjelenést.

A határozott, sejtelemesen izgalmas aromák felerősítik a nőiességet, így már egy-egy különleges illat viselése is sokkal magabiztosabbá teheti a fellépést. A fűszeres elegyek virágos és fás illatjegyektől válnak még tökéletesebbé, ezáltal egy igazán különleges kompozíciót alkotnak.

Téli parfümök, amelyek karakteres elegyükkel felerősítik a nőiességet

Idén a téli parfümújdonságok között is felbukkannak a virágos illatok, amelyek rózsával és fehér virágokkal kényeztetik az érzékeket. Ám az erősebb elegyek kedvelői éppúgy találhatnak kedvükre valót, mivel a pézsma, a szecsuáni bors és a gyömbér úgyszintén a szezonális illatjegyek között van. A markánsabb, jellegzetesebb kompozíciók tökéletesen illenek az évszakhoz, és melegségükkel felélesztik a szunnyadó érzékeket, felerősítik a nőiességet.

A virágosabb illatok előnye, hogy nem kell pihentetni őket a hideg szezon végével, hiszen még tavasszal és nyár elején is kihasználhatod friss aromájukat, ráadásul ideálisak azoknak, akik a nehézkesebb illatverzióktól fejfájást kapnak. A csábító illatelegyek tökéletesek ajándéknak, vagy akár magadat is meglepheted velük!

Parfümválasztáskor papírcsíkon és a bőrön egyaránt teszteld az illatokat, mert a bőrfelületen gyakran egészen másképp érvényesülnek a különféle illatkeverékek, mint a levegőbe fújva. Mutatjuk az izgalmas újdonságokat!

 

Kiemelt képek: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés