A hideg hónapokban általában a melegebb, de klasszikusan nőies illatok kerülnek előtérbe, amelyek karakteresebbek, mint a nyáriak. Ám idén az őszi parfümújdonságoknál is a virágos kompozíciók az uralkodóak.

hirdetés

Csábító parfümök őszre

Nyáron a nők nagy része citrusos-virágos illatokat használ, amelyek magukban hordozzák a frissesség jegyeit. Míg a melegebb parfümöket, amelyek jellemzően pézsmát, vaníliát tartalmaznak, inkább az őszi-téli szezonban választják. Ezek sokkal fűszeresebb és karakteresebb parfümkompozíciók, ugyanakkor klasszikusan nőiesnek számítanak.

Idén ősszel a virágosabb illatok kerültek előtérbe, így azok, akik nem kedvelik a túlságosan karakteres aromákat, megtalálhatják a következő kedvencüket az újdonságok között. A fő összetevőket a tubarózsa, jázmin, nárcisz, rebarbara, pézsma, és narancsvirág alkotják. Ezeknek az elegye igazán friss, mégis nőies hatást eredményez.

Ha felkeltették az érdeklődésed az újdonságok, akkor teszteld őket, papírcsíkon és a bőrön egyaránt, hiszen így döntheted el a legkönnyebben, hogy az adott parfüm megfelelően passzol-e hozzád. Próbálj ki többet, így biztosan megtalálod majd a tökéleteset.

 

Kiemelt képek: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés