Az idei kínálatban található csinos, trendi rövidnadrágok nem egy szezonra szólnak, a jövő évben éppúgy viselheted őket. Még nem késő szétnézni az üzletek repertoárjában, a legtöbb darab az őszi időszakban is bevethető.

hirdetés

Csinos rövidnadrágok 8 ezer forint alatt

A rövidnadrágok a nyári szezon nélkülözhetetlen kulcsdarabjai. A melegebb napokon a hosszú pantallók szó szerint rátapadnak az ember lábára, ilyenkor bizony jólesik egy lengébb, könnyedebb nadrág viselése. A röviden szabott darabok legalább annyi stílusvariációval szolgálnak, lezser, sportos, elegáns és nőies kreációk éppúgy találhatók a kínálatban.

Persze sok munkahelyen elvárás a hosszú nadrágok viselése, ám, ahol megengedik a lazább öltözéket, érdemes a rövidnadrágokkal kísérletezni. Ha legalább a combok alsó harmadáig ér a nadrág, mégiscsak visszafogottabb egy dögös miniszoknyánál, de a szezon kedvencei nem csupán a munkában jönnek kapóra. Egy hosszabb városnézés alkalmával, kirándulás során, biciklizéskor például sokkal kényelmesebbnek bizonyulnak a rövidebb vagy éppen hosszabb szoknyáknál, a praktikum pedig abszolút nem megy a sikkes külső rovására.

A galériában mutatjuk a szezon kedvenc darabjait, amelyek nem csak idén hódították meg az utcai divatot. Ezek a rövidnadrágok jövőre éppen olyan stílusosak és trendik lesznek, mint 2023-ban, éppen ezért még nem késő válogatni a repertoárból. A legtöbb változatot ősszel is viselheted, vékony harisnyával, mokaszinnel vagy bakanccsal kombinálva is hihetetlenül jól mutatnak.

 

Idén a legtöbb nőies, csinos darab divatosnak számít, főként a magas derekú fazonok tarolnak az utcai trendekben. A lezserebb, A vonalban kiszélesedő, bővebb szabású, mamafazonú darabok a legnépszerűbbek 2023-ban, amelyek szuperül formálják az alakot, nyújtják a lábakat. Ennek köszönhetően sokféle alkati adottság esetén bevethetők, gyakorlatilag mindenkinek jól állnak.

A klasszikus, örökké divatos farmerek mellett az elegánsabb és lengébb anyagok éppúgy érvényesülnek az idei kínálatban. Habár a szoknyák mellett nehéz a toplista élére kerülni, a finom szabású, könnyed rövidnadrágok abszolút megtalálták a helyüket a trónon. Magas sarkú szandálokkal, papucsokkal vagy csinos sarukkal kombinálva, egy csinos, kifinomultan nőies blúz mellett még elegánsabb alkalmakkor is simán megállják a helyüket.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés