Noha a karácsony még nincs a nyakunkon, az advent hatalmas tempóval közeleg. Egy izgalmas, különleges szépségkalendárium elképesztően fel tudja dobni a várakozás időszakát, alaposan felpezsdíti a hangulatot. Mutatunk néhány népszerű, ünnepi díszbe öltözött alternatívát.

hirdetés

Valószínűleg még nem sokan ásták bele magukat az ünnepi készülődésbe, amire a hosszúra nyúlt indián nyár is rátett egy lapáttal. Még épphogy beköszöntött a hideg, nyirkos időjárás, máris azon kapjuk magunkat, hogy egy bő hónapunk van karácsonyig. Habár ez az idő még soknak tűnik, az advent már itt kopogtat az ajtón, az izgalmas szépségkalendáriumok pedig már javában beszerezhetők a márkák kínálatából. Érdemes már most lecsapni a kiszemelt válogatásra, ugyanis a népszerű összeállításokat nagyon hamar elkapkodják.

10 csodás szépségkalendárium árakkal

Bár felnőttként talán már egészen mást jelent a várakozás időszaka, mint gyermekkorunkban, amikor izgatottan számoltuk a napokat karácsonyig, az ünnepi varázslat hátterét megteremteni éppolyan izgalmas, csak kicsit nagyobb fáradtsággal és logisztikával jár. A mindennapokban éppúgy, de ebben a rohanós időszakban különösen jár a kényeztetés minden nőnek. A hétköznapok sodrását, a fránya mókuskereket nem egyszerű kizárni, ráadásul a legtöbben már ilyenkor azon idegeskednek, hogy mit tesznek majd az ünnepi asztalra, és kinek milyen tökéletes ajándékot választanak majd az ünnepekre.

A sikítófrász még messze van, de az ünnepi hangolódás, a gyermeki izgalom és a meghitt, csendes hangulat könnyedén megteremthető egy kis odafigyeléssel. Mindenki szeret meglepetést, ajándékot kapni, ehhez pedig nem is kell más, mint egy izgalmas, különleges szépségkalendárium. Gyermekként a többség a csokinak örült, minden egyes ablak mögött egy-egy karácsonyi figura pihent csokoládéból kiöntve. Felnőttként már az arckrémek, hidratálók, rúzsok és körömlakkok bűvöletében telhet az adventi időszak.

Árakkal mutatjuk a népszerű kalendáriumokat.

 

Na de miért jók ezek a kalendáriumok? Sokan nem is szánnak rá kisebb-nagyobb összeget sem, hiszen minden szépségápolási terméknek csak egy mini változatát rejtik magukban. Ennek azonban határozottan megvan az előnye.

Egyrészt a karácsony előtti húzós időszakban a legtöbben nem szánnak magukra időt, a szépségápolás abszolút háttérbe szorul. Ezt nem csupán a külső sínyli meg, az énidő hiánya a lelkivilágra szintén hatással van. A szépségkalendáriumok azonban minden egyes nap meglepik az embert valamivel, egy kis aprósággal, ami izgalmassá teszi az unalmas, szorgos hétköznapokat. Ezzel a gesztussal rávesznek arra, hogy a hatalmas hajtás és év végi hajrá mellett is foglalkozz egy kicsit magaddal.

Másrészt sokan azért kedvelik ezeket a szuperül összeállított adventi naptárakat, mert lehetőségük van egy-egy márkától több különböző terméket is kipróbálni. Tény, hogy mindennek a miniatűr változata lapul a dobozban, azonban így sokkal több termék tesztelésére van lehetőség. Ha lesz kedvenced, már pontosan tudni fogod, hogy melyiket szeretnéd nagyobb kiszerelésben is megvásárolni.

Mindig érdemes azért megvizsgálni, hogy az adott doboz milyen termékeket tartalmaz, nehogy csalódás legyen a vége. A kínálat elképesztően széles körű, krémek, sminktermékek, maszkok, körömlakkok, parfümök, fürdőbombák és hajápolási cuccok éppúgy lapulhatnak a kalendáriumban. Az árak ettől függően változnak, a skála igencsak széles, a tartalom mellett pedig a márka éppúgy meghatározza, hogy milyen mélyen kell a zsebbe nyúlni az adventi naptár megvásárlásához.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés