Egy ütős nyári manikűr akkor az igazi, ha feltűnő és vibráló színekben pompázik. A nyaralás idején nem kell óvatoskodni a tónusokkal, sőt, megéri bevállalósnak lenni, hiszen a megfelelő árnyalat kiemeli a bőr barnaságát is! Az idei év kedvence egyértelműen a rózsaszín, ám vannak más élénk verziók, amelyekkel szintén nem lehet mellényúlni.

hirdetés

Az év nagy részében a legtöbb nő igyekszik az aktuális szezonhoz igazítani manikűrjét. Karácsonykor jöhetnek az ünnepi minták és árnyalatok, míg tavasszal a virágos, púderes verziók a legnépszerűbbek. Attól függetlenül, hogy az év mely időszakáról van szó, sok helyen bizony-bizony szűk határok között mozognak a lehetőségek. Vannak olyan munkahelyek és pozíciók, ahol figyelni kell, milyen körömmintát választ az ember lánya, nem szabad túltolni a színeket és a feltűnést.

A nyári szezon a pezsdítő hangulatú, élénk körmök időszaka, s míg munka közben nem feltétlenül lehet bevállalni a merészebb tónusokat, a nyaralás idejére mindenképpen megéri egy vibráló manikűrt készíttetni. A megfelelő árnyalatok kiemelik a bőr barnaságát, remekül passzolnak a fürdőruhához és feldobják a nőies, kifinomult megjelenést.

 

A nyári manikűr akkor az igazi, ha feltűnő és színes

A pink az örök sláger

A pink igazán nőies és szinte mindenhez passzol, így nem véletlen, hogy a nők kifejezetten rajonganak ezért a tónusért. Az erősebb rózsaszín körmök zseniálisan mutatnak a nyaraláson, akár szimplán, akár mintás verzióban hihetetlenül feldobják a megjelenést.

A citromsárgát ilyenkor érdemes bevetni

A citromsárga nem egy népszerű árnyalat, azonban a napbarnított bőr mellett rendkívül jól mutat. Nem csak kiemeli a barna bőrtónust, tovább fokozza a csokoládéhatást, ezért érdemes adni egy esélyt az egyedi sárga körmöknek.

A kék erős, mégis nőies lehet

Ha tengerészkék a fürdőruha, a manikűrnek szintén ebben az árnyalatban kell pompáznia! Bár igencsak erőteljes árnyalat, egyes tónusai sötétnek bizonyulhatnak, csupán megszokás kérdése a kék manikűr viselése is. Remekül mutat a nyári szettekkel, vibráló hangulatúvá teszi a külsőt.

A gyümölcsös körmökkel nem lehet mellényúlni

A legcukibb nyári trend a gyümölcsös manikűr! Ezek a színes, gyümölcsöket ábrázoló körömminták hihetetlenül passzolnak a pezsgő hangulathoz.

Kiemelt kép: Getty Images.

Kép a cikkben: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés