Jennifer Lopez nem szereti félvállról venni a dolgokat, így a pár héttel ezelőtti villámgyors esküvője után megtörtént a hivatalos ceremónia, ahol a legközelebbi családtagok és barátok vehettek részt. A különleges eseményen az 53 éves énekesnő három elképesztő menyasszonyi ruhát is viselt. Mutatjuk a lélegzetelállító kreációkat!

hirdetés

Jennifer Lopez körül zajlik az élet. Idén jelent meg a legújabb filmje, a Vegyél el, debütált a dokumentumfilmje a Netflixen, és új termékekkel bővült a saját kozmetikai márkája. Júliusban ismét férjhez ment, Ben Affleckkel egy titkos Las Vegas-i ceremónián mondták ki a boldogító igent. A sztárpár ezután Franciaországba utazott, ahol J. Lo ismét bebizonyította, hogy mindenkinél jobban ért a nőies eleganciához.

Jennifer Lopez három különleges menyasszonyi ruhát is viselt a nagy napon

Jennifer és Ben a hétvégén házasodtak össze a családtagok és a barátok jelenlétében. A ceremóniát Georgiában tartották, az ünnepség három napig tartott, J. Lo pedig három különleges menyasszonyi ruhát is készíttetett az egyik kedvenc tervezőjével.

Az 53 éves híresség mindhárom ruháját Ralph Lauren alkotta meg. Nem ez az első alkalom, hogy a divatház kínálatából választ, tavaly a Met-gálára szintén a dizájner által megálmodott darabban érkezett.

Jennifer mindhárom ruhája hófehér volt, a legelsőt a ceremónia alatt viselte. A kreáció szabása igazán egyszerű, a sellőfazon pedig szépen kihangsúlyozta nőies vonalait. Az elkészítéséhez több mint 500 méter anyagra volt szükség, ebből apró fodrokat szabtak, melyeket egyenként rögzítettek a szoknyarészen. A fodrok igazán grandiózus, romantikus hatást keltettek. A ruha felsőrésze visszafogott, Ralph Lauren az egyik kedvenc megoldását, a magas nyakkialakítást alkalmazta, ezt szintén láthattuk már korábban az énekesnőn.

A látványos ruhához hosszú fátyol társult, ettől igazán drámai lett az énekesnő megjelenése. A kreáció hátul nyitott volt, a kivágást szintén fodrok ékesítették.

 

A másik két ruha már kicsit merészebb volt. Az egyik egy kivágott sellőruha, melyet a tervező újragondolt tüllfátyollal egészített ki. A fazonmegoldást korábban láthattunk Lily Collins ruhájánál, számára Ralph Lauren csipkéből készítette el az apró kapucnit. J. Lo ruháját a nyitott hátrésszel és a kristálydíszítéssel varázsolták még egyedibbé.

A harmadik ruha esetében is maradtak a sellőkialakításnál, és itt szintén előkerült a hátvillantás. Az utolsó kreációt számtalan gyöngysor díszítette, melytől igazán vintage hangulatúvá vált.

Jennifer csodás ruhakölteményeket viselt, és számtalan verziót bemutatott a sellőfazonra. A Ralph Lauren által megálmodott darabok tökéletesen passzoltak a testalkatához, jobban nem is válaszhatott volna.

 

Kiemelt kép: Frazer Harrison / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés