A körömfestési technikák az utóbbi időben alaposan megváltoztak. A szolid manikűrök helyét átvették az absztrakt festések, melyek azonnal a kezekre irányítják a figyelmet. A nyári körmök színesek, feltűnőek és vibrálóak, a szezonban semmi sem számít túl soknak.

hirdetés

A körömdivatot az utóbbi időben a két véglet jellemzi. Egyszerre harsány és feltűnő, valamint minimalista és visszafogott. Rengeteg színes, mintás verzió hódított, miközben sokan még mindig a hagyományos franciát vagy egyszínű festést kérték. A letisztult megvalósításoktól nyáron sem kell elköszönni, ám egyre ritkábban jelennek meg a palettán az egyszínű manikűrök.

A nyári körömdivat igazodik az évszakhoz, hiszen pezsgő, színes és feltűnő. Magába olvaszt minden színt és technikát, a festések legtöbbször több, egymástól teljesen eltérő árnyalatból tevődnek össze. Semmivel sem spórol a körömdivat, a manikűrösök bátran vegyítik a különféle díszítéseket.

A kövek mellett megjelennek a körömékszerek, matricák, csillámporok és a színes festések. Legtöbbször ezek jelentik az alapot, a különféle árnyalatok kombinációja igazán vibrálóvá teszi az összképet.

Ezek a nyári körmök biztos, hogy a strandszezon kedvencei lesznek: színekből nincs hiány

A nyári körömdivat a visszafogottabb hölgyeknek sem okoz csalódást, hiszen a francia manikűr továbbra is porondon van. Ám idén egy kis csavarral dobták fel a szakemberek. A fehér körömvégeket felválthatják a színes variációk, a feltűnő tónusokat akár keverheted is.

A nude alapon elhelyezkedő fehér virágok igazán széppé teszik az összképet, a vidámságról pedig a feltűnő tónusok gondoskodnak.

Ha szeretnéd kipróbálni a nyári körömdivatot, de a harsány verziókat annyira nem preferálod, akkor válassz pasztellárnyalatokat, melyek remekül kiegészítik egymást.

Az elmosódott vízfestékhatás a szezon egyik nagy újdonsága, színes, harsány, és cseppet sem nevezhető unalmasnak. Könnyű elkészíteni, hiszen csak vegyíteni kell a különféle árnyalatokat.

A csíkok, absztrakt minták szintén felbukkanhatnak a körmökön. Nem muszáj szabályosnak lenniük, itt nem ez a lényeg, hanem a különféle formák, színek keveredése. Bármilyen kombinációból megalkothatod, ez a fantáziádra van bízva.

A 3D-s köröm a szezon egyik nagy újdonsága, szinte azonnal felkapott lett, nem véletlenül. Ez a technika már kicsit bonyolultabb, ezért jó, ha körmös készíti el. A színes, mintás alapon elhelyezkedő formák igazán különlegessé teszik a végeredményt.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés