Ezek a körömtrendek egy csapásra megteremtik a tavaszi hangulatot, ráadásul nőies hatást keltenek a megjelenésben. Az idei sminkdivathoz hasonlóan a manikűrök terén is a lágy, könnyed árnyalatok hódítanak, bár az élénkebb színekkel sem lehet mellényúlni. A visszafogottabb külsőt kedvelők számára ezek a minták és tónusok remek inspirációként szolgálnak.

hirdetés

A pasztellárnyalatok térhódítása már nem új keletű, és idén sem veszítettek a népszerűségükből. Bármilyen színben irtó menő a visszafogott manikűr, hihetetlenül kifinomulttá és nőiessé varázsolják a megjelenést. A trendi minták csakugyan vidámságot, gyermeki könnyedséget sugallnak, amitől kissé játékos, mégis elegáns lesz az eredmény.

Nem maradnak el a klasszikus, egyszerű verziók sem, mint a francia stílus, vagy a szimpla nude árnyalattal borított köröm. Sokan alapvetően nem kedvelik a művi manikűrt, ám ezeket a finom változatokat általában még azok is bevállalják, akik az őszi-téli időszakban mellőzik a körömfestést. Remekül passzolnak a tavaszi hangulathoz.

 

Ezek a tavaszi körömtrendek kifinomulttá varázsolják a megjelenést

Virágos, növényes minták

Az idei körömtrendek az egyszerűségen alapulnak, így a mintákat tekintve sem kell semmilyen bonyolultra számítani. A naturális, könnyed verziók népszerűsége csak úgy szárnyal, így ahhoz kötődően a finom, elegáns növények, valamint gyönyörű virágok kompozíciójával lehet elérni a tökéletes tavaszi hangulatot.

A minimalista festés nagyon sikkes

A kézzel festett mintákat sem kell túlgondolni, ezek a legegyszerűbb, minimalista motívumok garantáltan beleférnek az idei divatba. A leginkább kifinomult megoldás, ha szimpla nude körömre kerülnek fel, így kifejezetten vidámmá, különlegessé, mégis visszafogottan nőiessé varázsolják a manikűr stílusát.

A jó öreg francia manikűr idén sem maradhat el

A francia manikűr megunhatatlan, egyszerűen nem lehet vele mellényúlni. Mindig visszafogott, nőies szférát teremt. Bátran fel lehet dobni egy kis csinos mintával, vagy a szokásostól eltérően a fehér körömvégek helyett bármilyen színnel. Így végképp imádnivalóan tavaszivá alakul.

A lágy pasztellszínekkel nem lőhetsz mellé

A pasztelltónusok között idén a lila hódít, ami kicsit sem meglepő, hiszen az év színe is egy lilás árnyalat lett. A népszerűségi lista élén a rózsaszín éppúgy stabilan szerepel, amely irtó nőiessé és gyönyörűvé varázsolja a körmöket. Nem kell félni a merészebb színektől sem, pasztellverzióban minden finomabbnak hat!

A visszafogottabb stílushoz a nude tónusok passzolnak

Aki ódzkodik a színes körmöktől, az a nude árnyalatok igencsak széles körű választékából válogathat. Vannak sötétebb barna és krémszínű verziók is, valamint a baby boomer körömminta sem kevésbé trendi idén. Egyszerű mintákkal ezeket a naturális árnyalatokat éppúgy meg lehet bolondítani, az összkép ettől függetlenül továbbra is letisztult és könnyed hatást kelt.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés