A nyári körömtrendek általában a színes, élénk változatokat népszerűsítik. Idén a kék és türkiz manikűr a legfelkapottabb, ám nem a megszokott, klasszikus formában. Hihetetlen, hogy a hullámok lágysága és a tenger csillogása milyen változatosan tud megjelenni a körmökön!

hirdetés

A tavalyi évben a merész neonszínek hódították meg a nyári manikűrtrendeket, idén pedig a gyönyörű kék árnyalatok vezetik a népszerűségi listát. Habár egy igencsak megosztó árnyalatról beszélünk, a kánikulaidőszakban valóban felfrissíti és különlegessé teszi a megjelenést, így érdemes adni egy esélyt a mesés türkiz és a tengerkék különböző változatainak. Némi trükkel sokkal izgalmasabbá válhat az összkép, mint azt első blikkre gondolnád!

A kék manikűr most így a legszebb

Gyönyörű hullámok

Ha már kék árnyalat és hatalmas forróság, akkor a legtöbben a gyönyörű, végeláthatatlan tengerre gondolnak. Az idei trendek elképesztően különleges módszerekkel és technikákkal idézik meg a víz csillogását, a hullámok mozgását. A dinamikus, hullámszerű motívumok roppant egyedivé és sikkessé teszik a szimpla manikűrt.

Egy kis csillogással, különböző árnyalatok keveredésével még extrábbá lehet varázsolni az összképet. Minimális fehérrel, látványosan ragyogó csillámokkal igazi nyári körmök készülhetnek, s ezekhez még csak kiemelkedő kézügyességre sincs szükség. Ahogy a lágy hullám, úgy a felrajzolt minta is lehet kacifántos és tökéletlen, nem kell merev vonalakat követni a festés során. Ezeknek a gyönyörű árnyalatoknak és látványos körmöknek senki nem tud ellenállni!

Különleges márvány

Nem csupán a víz hullámzását lehet megidézni a kék színek vegyítésével. A márványos festés legalább annyira különleges és mesés eredményt ígér. A nonfiguratív megjelenést leginkább a tengervízen tükröződő napfény csillogása ihleti meg, az átlátszó kékség igazán egyedi összképet teremt egy manikűr formájában.

Nem csak fehérrel, türkizzel és tengerkékkel lehet dolgozni a márványkörmök elkészítésekor. Egy kis csillámot éppúgy érdemes lehet hozzákeverni az elegyhez, ugyanis a víztükör ragyogását tökéletesen hozza a körömfestékhez adagolt ezüst vagy éppen aranyló csillámpor. Ez a verzió sem feltűnő vagy tolakodó, visszafogottan nyárias hangulatot teremt.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés