Mostanában nem könnyű eljutni a fodrászhoz, manikűröshöz, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen le kell mondani a szép manikűrről. Néhány otthon kallódó körömlakk segítségével nagyon mutatós körmöket készíthetsz.

Egyedi francia manikűr otthon

A francia manikűr például még mindig divatos, de a hagyományos verzió helyett készíts inkább egy színes, igazi tavaszi verziót. Ehhez első lépésként fehér vagy bármilyen világos körömlakkal fesd ki a körmök végét, mintha csak egy sima francia manit készítenél.

Ezután, az alábbi videóban látható módon, egy acetonba mártott vékony ecset segítségével egyengesd el a széleket. Ha megszáradt, ragaszd le a körmök felső részét celluxszal, majd egy beauty szivacsra vigyél fel különböző, tetszés szerinti színeket, és kezdd el felvinni a körömvégre. Akár két rétegben is felviheted a színt, majd a felesleget távolítsd el az acetonos ecset segítségével a körmökről. Várj, amíg megszárad, majd fedőlakkal fixáld az egészet.

És kész, lehet, hogy el fogsz vele bíbelődni egy órát, de az biztos, hogy egyedi manikűröd lesz, amiért ki sem kellett tenned a lábad a házból.

 

Főkép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés