A nyár minden szempontból kedvez a bohókás, laza és merész szetteknek, nincs ez másképp a körmökkel sem. Érdemes ilyenkor szétnézni a trendek között, hiszen idén is számos különleges minta közül válogathatunk, amivel megpecsételhetjük a nyári hangulatot.

Sőt, egy szép manikűr ékszerként is szolgál, így különösen hasznos kiegészítő lehet, ha a melegben kevésbé tolerálja az ember az ékszereket. Lássuk is, milyen mintákból lehet inspirálódni!

Nincs is frissítőbb a hőségben, mint egy hűs limonádé. De, ha épp nincs lehetőség kortyolgatni, viseld a körmeiden, hiszen már a látványa is üdítő!

Mintha csak a kék tengerbe csobbannánk! Egyszerre ombre, márványos és csillogó körmök az év egyik trendszínével. Nyerő kombó, ugyanakkor nem túl harsány.

Az állatminta sosem megy ki a divatból. A leopárd-, tigris- és kígyóminta örök kedvenc. Piros körmökkel kombinálva eszméletlen dögös, mégsem túlzó!

A neonszínek kötelező kellékei a trendkedvelők szettjeinek. Ez a korallszín igazi főnyeremény, az apró rózsamintával megbolondítva nagyon bájos az összkép.

Kijelenthetjük, ennél aligha van nyáriasabb minta! Kagyló és tengeri csillag? Igazi Vénusz leszel majd ilyen körmökkel!

Igaz, a pálmafás minta sem kullog utolsó helyen! Már csak egy koktél kell az ilyen kezekbe, aztán élvezheted is a naplementét!

A trópusi levélminta szinte a nyaralásra repíti az embert. Nagyon szépen mutat fehér körömlakkon, kagylódíszítéssel kiegészülve pedig még izgalmasabb az összkép!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés