A gyümölcsös ruhák a nyári divat legbájosabb darabjai. A meleg idő beköszöntével évek óta feltűnnek a citrommal, meggyel, dinnyével, illetve zöld levelekkel díszített ruhadarabok és kiegészítők. A gyümölcsminták és a trópusi hangulatú printek vidámsága frissítően hat a kánikulában, meg is mutatjuk, milyen verziókkal találkozhatsz a kínálatban!

hirdetés

A nyári divat uralkodó elemei általában a mintás darabok, különösen, ha vidám színekkel pezsdítik fel a hangulatot. A klasszikus virágminta továbbra is népszerű, de szívesen megosztja vezető szerepét a gyümölcsmintás kreációkkal.

Bár a retró pöttyös, csíkos és kockás printek, illetve a kasmírminta sem vonul háttérbe, egy darabig biztos, hogy a gyümölcsös ruhák élvezik a reflektorfényt, melyek bájossá, vidámmá és nőiessé varázsolják a megjelenést. Egy citromos darabbal például megidézheted Szicília hangulatát.

Bájos gyümölcsös, leveles ruhák nyárra

A sikkes gyümölcsös holmik legtöbbször nőies fazonokban készülnek. A kiegészítőket sem érdemes hanyagolni, egy bájos táska, kendő vagy ékszer remekül feldobja a megjelenést. A mintás ruhákat nem nehéz variálni, egyszínű kiegészítőkkel különösen jól mutatnak, melyek árnyalatát akár a gyümölcsminta vezérszínéhez igazíthatod. A szalmaapróságok úgyszintén szóba jöhetek, ezekkel igazán nyári lesz az összkép.

 

A gyümölcsök mellett egy másik minta is porondon van, mely szintén nem hiányozhat a nyári felhozatalból: a levélminta. A zöld szín kedvelői imádni fogják ezt a trendet, ami jól hozza a trópusi hangulatot. A klasszikus leveles darabok esetében az alapszín a fehér, erre kerülnek rá a zöld különféle árnyalatai. Ám a tervezők nem ragadtak le a hagyományos formáknál, színeknél, a kínálatban találsz még rózsaszín darabot is.

A leveles, gyümölcsös ruhák vidámak és nőiesek egyszerre. A fazonok igazán bájosak, szinte mindennel jól mutatnak. Egy-egy egészruha vagy felső máris csinos megjelenést garantál. Bár színes mintákról van szó, nem teszik túl feltűnővé a megjelenést, szépen ellensúlyozzák a friss fehér letisztultságát.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés