A frufrus hajat nem könnyű kezelni, hiszen gyorsan zsírosodik, hamar megnő, arról nem is beszélve, hogy a formáját sem könnyű megtartani. Épp ezért jó, ha tudja az ember, miként hozhatja ki a legtöbbet a frufruból kevés idő és erőfeszítés alatt.

5 tipp frufru viselésére

Az alábbi videóban néhány remek tippet láthatsz a frufru viselésére, amikkel változatosabbá, izgalmasabbá tudod tenni a megjelenésed. Az első fazon elkészítéséhez fogd össze a hajad, és hajszárítóval kezdd el beszárítani a frufrut, úgy, hogy közben oldalra fésülöd, egyszer jobbra, majd utána balra. Ezzel a technikával teljesen egyenes lesz a haj, mindenhol egyenlően elosztva, hézagok nélkül.

Ha a forgók miatt sehogy se akar a frufru a helyén állni, érdemes oldalra fésülnöd, amihez tetszőleges oldalirányba fésüld a hajad, miközben beszárítod. Amikor már túl hosszú a frufru, és idegesítően a szemedbe lóg, egyszerűen válaszd ketté, és kreálj függönyfrufrut. A keretező tincseket be is göndörítheted, hogy még egységesebb legyen az összkép.

Remek megoldás az is, ha befonod vagy csavarással kreálsz egy sikkes frizurát, amihez remek ötleteket ebben a cikkben találsz. A hosszú frufrura megoldás az is, ha picit benedvesíted, majd hátra fésülöd a hajad, és felkötöd kontyba egy részét a fejed tetejére. Ezekkel az egyszerű trükkökkel máris sokkal viselhetőbb lesz a frufru.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés