A megfelelő hajviselet kiválasztása nem könnyű feladat. A félrement szín vagy fazon egyaránt lerombolhatja az összképet, de megesik, hogy nem a vágással van baj, hanem a beszárítás, formázás viszi tévútra a stílust. A hírességek haját általában profik készítik, ám a rossz frizura esete számukra sem ismeretlen dolog. Mentségükre legyen mondva, hogy a múltbéli bakijaik az adott korban divatosnak számítottak, csak épp a kivitelezés csúszott félre.

hirdetés

A kilencvenes években és a kétezres évek elején a ma már stílusosnak számító sztárok közül sokan még csak kísérletezgettek a megjelenésüket illetően. Az akkori divat is nagy hatással volt rájuk, ami olykor egészen különc frizuravariációkat szült. Bár abból a korszakból számos hajfazont hoztak vissza az idei trendek, a legtöbb vágás újragondolt, modernizált változatban lett ismét népszerű.

A színésznők esetében az is mentő körülmény lehet, hogy gyakran egy-egy szerep kedvéért vállaltak be olyan frizurát, aminek sem a színe, sem a fazonja nem igazán passzolt az egyéniségükhöz, a bőrtónusukhoz, vagy az arcformájukhoz.

A rossz frizura az egész megjelenésre hatással van: meglepő választások a múltból

Mindenkinek vannak kísérletező időszakai, amikor azt kutatja az ember, mi állna jól neki. Lehet, hogy a hírességeket profi szakemberek segítik ebben, de még ez sem garancia arra, hogy a választott frizura valóban betalál.

 

Van, hogy csak a szín, máskor a fazon csúszik félre, néha pedig a jó vágást is el lehet rontani a tincsek formázásával, belövésével. Néhány példát szedtünk elő a múltból, nem rossz szándékkal, csupán arra szeretnénk rávilágítani, mennyit ronthat a megjelenésen egy nem túl szerencsésen megválasztott frizura.

Kiemelt képek: J. Vespa, S. Granitz/Wirelmage/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés