Az Armani Beauty legújabb kampányában gyönyörűen összefoglalja az idei sminkdivat lényegét. A natúr hatású és letisztultan elegáns sminkstílusokhoz a legjobb arcot találták meg Palvin Barbi személyében.

hirdetés

Palvin Barbara 2018 óta a márka nagykövete, most pedig a Matte Nature kollekció kifinomult színvilágú termékeit népszerűsíti. A matt termékcsalád alapozója olyan hatást kelt a modell bőrén, mintha semmi festék nem lenne rajta. A természetes hatást a habkönnyű Designer Essence-In-Balm Mesh Cushion párnás alapozó, és a barackszínű rúzs fokozza.

Palvin Barbi az elegáns és a natúr sminkdivathoz is jó tippeket ad

Idén előtérbe kerül a franciás vonal, ami többnyire a visszafogott sminkből kivilágló vörös rúzzsal operál. Ugyanígy a no makeup sminkirányzat is hangsúlyt kap az Armani Beauty kollekciójában, ami leheletfinom, légiesen könnyed alapozást, visszafogott szemhéjárnyalást, és üde, természetes árnyalatú rúzsokat kíván.

Az elegáns, alkalmi sminkek szintén a kevesebb több elvére épülnek idén. Palvin Barbara sminkjében a visszafogott csillogás teszi fel a koronát a matt alapozásra. A Lip Maestro Gold Mania ajakrúzsok csodásan kiegészítik, vagy épp uralják a natúr sminket. A modellnek még a szemöldökére is került egy csipetnyi diszkrét ragyogás. A kampányhoz videó is készült, ami a kilencvenes évek stílushangulatát hozza.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés