Gyakran előfordul, hogy mi nők, mindent túlbonyolítunk, az öltözködést, a frizurát és a sminket is. Pedig nem mindig van szükség bonyolult manőverekre, hogy az ember jól nézzen ki. A minimalista alapokra fektetett smink piros rúzzsal garantálja a stílusos megjelenést.

Elegáns smink piros rúzzsal

Egy jól eltalált árnyalatú piros rúzs nemigen hiányozhat a sminkneszesszerből, hiszen igazi jolly joker darab. Elegáns és hétköznapi megjelenést is kreálhatunk vele, vagyis bármilyen alkalomra bevethető. A piros rúzs nagy előnye, hogy önmagában is feltűnő, így a smink többi része legjobb, ha minimalista marad.

Az alábbi videóban egy könnyű, egyszerű és elegáns sminket láthatsz, amiben a főszerepet a piros rúzs játssza. A szemek leheletfinom barnás alapja pezsgőszínű csillogást kap, az alsó szempillatövek barna szemceruzával való hangsúlyozása pedig kiemeli a tekintetet, de kevésbé drámai, mintha feketét használnál. Az arc friss, napcsókolta hatást kap, amiből szépen kiemelkedik a drámai ajakfestés. Tuti tipp, ha egy gyors, de bombabiztos sminket akarsz összehozni.

 

Főkép: Rosdiana Ciaravolo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés