Az idei nyári körömtrendek rengeteg izgalmas újtással dobják fel a megjelenést. Ütős árnyalatok és menő minták kerültek a reflektorfénybe.

hirdetés

A körömtrendek minden évszakban átalakulnak kicsit. Olyan ez, mint a lakás feldíszítése vagy a ruhatár felfrissítése. A legtöbben igyekeznek a manikűrjük segítségével is az aktuális trendeket követni, ezáltal pedig a szezonális hangulatot erősíteni. Noha mostanában a pasztellárnyalatok taroltak, s ez a következő hónapokban sem lesz másként, ha valaki egy kicsit fűszeresebb összhatásra vágyik, a nyár egyértelműen neki kedvez! A palettán izgalmas árnyalatok és menő minták tűnnek fel 2024-ben.

Mesés nyári körömtrendek dobják fel a megjelenést

Ragyogó zöld

A kék a téli időszak színe, a rózsaszín és a lila tipikusan tavaszi árnyalat, míg a mustár és a barna az őszre emlékeztet. A zöld talán sokkal semlegesebb tónusnak bizonyul, ám ettől nem lesz kevésbé népszerű. Nem lehet ráhúzni egyetlen hangulatot vagy stílust, éppen ennek köszönheti, hogy csodásan tud alkalmazkodni a különböző szezonokhoz. Idén a nyári időszak kapta fel nagyon a frissítő zöldes színeket, a manikűrben sem lehet vele hibázni.

Pink és narancssárga

Idén nyáron nem is elegendő csak egyetlen színt választani, a manikűr akkor lesz igazán különleges, ha legalább két vibráló árnyalat találkozik benne. A 2024-es szezon nagy meglepetése a pink és a narancssárga kombinációján alapul. Merész, ütős és feltűnő, mégis simán belefér a visszafogott, nőies megjelenés kereteibe.

Francia manikűr, egy kicsit másként

A francia manikűr soha nem megy ki a divatból, ám a nyári szezonban egy kicsit átalakul. A fehér körömvégeket neontónusok váltják, ráadásul nem is kell leragadni egyetlen árnyalat mellett. Minél színesebb az eredmény, annál divatosabb!

Még különlegesebb verziók is készülnek, amelyekhez a francia manikűr adja az inspirációt. A dupla francia elképesztően különleges és karakteres megjelenést ad, miközben a színes alapra felkent változat nagyon egyedi külsőt eredményez.

Egyedi, különleges minták

Itt a különleges minták ideje, a nyári szezonban jöhetnek az élénk, absztrakt festések, mindenféle visszafogottság nélkül. Noha első blikkre úgy tűnhet, hogy az efféle körmökhöz nem kell kézügyesség, a káoszban még nehezebb harmóniát teremteni, márpedig az egyedi motívumokban is ott lapul a következetesség. Természetesen a szezonális gyümölcsökről sem szabad megfeledkezni!

Az ombre új verziója

Az ombre, illetve a baby boomer körmök nagyot mentek az elmúlt években, ám most egy újabb verzió került előtérbe. Az auramanikűr is átmenetes, azonban a szín nem a köröm tetejére vagy a körömvégekre összpontosul, hanem középre. A színátmenetben akár több árnyalat is szerepet kaphat, garantáltan nagyon különleges lesz az eredmény.

Krómozott csillogás

A csillogás sem szorul háttérbe, pedig nincs is karácsony! Noha a csillámos és glitteres manikűrökről sem kell lemondani a szezonban, egyértelműen a krómozott körmökön van a reflektorfény. Most nem kell megmaradni a klasszikus, fehéren ragyogó festéseknél, a merészebb nyári színekből is elő lehet csalogatni az eleganciát.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés