Nőies és elegáns körömtrendek kerülnek előtérbe a következő időszakban. Megjelennek a tavasz színei, de csak visszafogott, púderes formában. A vibráló neonmanikűrökre úgy tűnik, még várni kell a nyári szezonig.

hirdetés

Ha tavasz, akkor eleven színek és frissítő ragyogás! A divatban valóban érvényesülni látszik ez az állítás, ám a körömtrendek egy kicsit visszavettek a lendületből. Nőies és könnyed manikűrök kerültek előtérbe, a feltűnő, vidám árnyalatok úgy tűnik, hogy még váratnak magukra. Ezek a gyönyörű körömfestések akár egy esküvőn is megállják a helyüket, hiszen elegáns és visszafogott verziók tarolnak a szalonokban.

Nőies körömtrendek 2024 tavaszán

Baby boomer

A színátmenetes körmök szinte az ombre frizurával egy időben jelentek meg a trendek között. A kontrasztos hajszíntől elbúcsúztunk, ám az ombre manikűrök továbbra is listavezetőnek számítanak. Na persze a technika sokat finomodott az évek során, idén tavasszal pedig a klasszikus, natúr verziót választják a legtöbben. Ez egy menyasszonyi körömstílus, cseppet sem túlzás, mégis elegáns. Ha nem szeretnél feltűnést kelteni a manikűrrel, ám mindenképpen kipróbálnál valami izgalmas, letisztultan nőies mintát, akkor ez legyen az!

Klasszikus francia

A klasszikus francia manikűrök soha nem mennek ki a divatból. A letisztult eleganciát képviselik, nincs bennük semmi extra, mégis finom, nőies stílust teremtenek. Nem véletlen, hogy a fehér körömvégeket nem lehet leszorítani a trendlistáról. A francia körömfestés épp az egyszerűségének köszönheti, hogy sokan választják a tavaszi szezonban is.

Púderes tónusok

Habár a szezonban leginkább a natúr árnyalatok hódítanak, illetve a fehér kerül előtérbe, a színekről sem kell lemondani. A neonos vibrálás még várat magára, talán a nyári időszakban újból visszatérnek a feltűnő, élénk manikűrök, ám tavasszal egyértelműen a púderes, könnyed pasztelltónusok élveznek előnyt. A babakék, a finom rózsaszín és a levendula a legkedveltebb 2024-ben, de bármelyik cukorkaszínt választhatod, amely közelebb áll a ruhatáradhoz és a személyes ízlésedhez.

Visszafogott csillogás

Bár nincs karácsony, sem pedig szilveszter, csillogni most is lehet, sőt, az egész év a finom ragyogásról szól! A tavaszi körömtrendek azonban a visszafogott sziporkázást részesítik előnyben. Jöhetnek a csillámos festések és a krómozott manikűrök, de a glitter ombre körömdizájn éppúgy népszerű idén.

Milky, tejfehér körmök

A tejfehér körmök sokkal lágyabbak és finomabbak a klasszikus fehér manikűrökhöz képest, ez az opálos árnyalat kissé átsejlik, s talán éppen ettől visszafogottabb hatást kelt. A sztárok is imádják ezt a körömfestést, idén tavasszal pedig népszerűbb, mint valaha. Mintákkal könnyedén fel lehet dobni, ha már unod a szimpla, egyszínű körmöket.

Natúr, láthatatlan manikűr

Ha egyáltalán nem szeretnél túlzásba esni a körömfestéssel, a láthatatlan manikűr a te világod. Ilyenkor áttetsző körömerősítő lakkal, esetleg áttetsző zselével dolgoznak a szakemberek, azonban színt nem visznek fel a körömfelületre. Az eredmény ápolt, természetes hatást kelt.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés