A króm manikűr most a legnagyobb trend, a finom csillogás jól felerősíti a nőies eleganciát. A szolid, visszafogott verzió a legnépszerűbb.

hirdetés

A króm manikűr most a legtrendibb választás

A csillogás nem csupán az öltözködésben kap fontos szerepet idén, a körömtrendek is a finom, visszafogott ragyogást éltetik. A króm manikűr könnyed, lágy csillogást eredményez, az összhatás azonban cseppet sem a szilveszteri bulihangulatot hozza magával. Egyszerű, letisztult és nőies, abszolút hozzájárul a megjelenés eleganciájához.

A finoman fénylő réteget tulajdonképpen bármilyen árnyalatú lakkra fel lehet vinni, noha a 2024-es trendek egyértelműen a natúr színeket éltetik. A púderes tónusokkal festett körmök sokkal izgalmasabb hatást keltenek a krómos csillogásnak köszönhetően.

A gyönyörű ombre, illetve babyboomer körmökön is szuperül mutat a krómhatás, ráadásul az átmenetes festést szépen egységesíti, ezáltal kezdő manikűrkészítők számára is ideális választás lehet a krómporos technika alkalmazása.

A szimpla natúr rózsaszín lakk teljesen átalakul, ha egy kis krómporral turbózod fel a manikűrt. Attól függően, hogy milyen árnyalatban fénylik a krómozás, teljesen eltérő összhatást varázsolhatsz ugyanazzal a lakkal is. Az alapszín egy szép bázist ad a csillogó felülethez, a körmök tónusát pedig leginkább a ragyogó krómos réteg határozza meg. Természetesen az sem mindegy, hogy rikító pirosra vagy könnyed habrózsaszínre viszed fel a krómport.

Maga a technika tényleg nem nehéz, a videóban láthatod, hogy miként érdemes felvinni a krómos csillogást a már lakkozott körmökre. A port finoman kell beledörzsölni a felvitt színbe, ezáltal szép, összefüggő eredményt kaphatsz. A szimpla manikűr felülete egy pillanat alatt szolidan, lágyan csillogó hatást kelt, felerősíti a nőies stílus mindennapi eleganciáját ennek az apró részletnek köszönhetően.

És hogy miért váltak olyan népszerűvé a króm manikűrök? A csillogó trendek térhódításával hamar egyértelművé vált, hogy az öltözködés mellett a körömtrendeknek is gyorsan fel kell venni a fonalat. A csillámos festésről sem kell lemondani, ám sokan még mind a mai napig a szilveszteri, ünnepi megjelenéssel állítják párhuzamba a látványosan ragyogó manikűröket. A krómos csillogás egy visszafogottabb opció mindazok számára, akik elegáns, mégis kifinomult körmökre vágynak.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés