A népszerű amerikai modell, Taylor Hill tavaly döntött úgy, hogy megszabadul hosszú hajától, azóta pedig számos formában kipróbálta már a rövid frizura előnyeit. Fotóival rámutat arra, milyen sokoldalúan formázható és viselhető a rövid fazon.

hirdetés

A frizura esetében sohasem csak a divatot kell figyelembe venni, hiszen akárcsak az öltözködés terén, ugyanaz a szín és fazon nem mindenki számára előnyös, sőt, az éppúgy megeshet, hogy nem rontja le az összképet, de mégsem az igazi, hiányzik belőle az a bizonyos wow-faktor.

A modell stílusát egy csapásra megváltoztatta, felpezsdítette a rövid frizura

Míg egyeseknek a hosszú haj ideális, mások a rövid fazonok között találják meg azt az üdítő verziót, ami különlegessé, egyedivé és pezsdítően frissé varázsolja a megjelenésüket. Az a frizura, amelyik igazán betalál, a kisugárzásra ugyancsak hatást gyakorol, karakteresebb stílussal „ruházza fel” viselőjét. Nyilvánvalóan ez az önbizalmat is fellendíti, ami azonnal érezhető a határozottabb, vibrálóbb fellépésen.

Taylor Hill esetében valami hasonló történt, amikor megvált féltve dédelgetett, imádott hosszú hajától. A 28 éves modell a Victoria’s Secret angyalaként vált híressé, gyakran megfordult a márka kifutóján 2014-től 2018-ig.

Képek: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho, Daniel Zuchnik/Getty Images.

 

Ám a Carolina Herrera vagy a Michael Kors arcaként éppúgy ismerős lehet, sőt, számos magazinban szerepelt már, többek között a Vogue és a Harper’s Bazaar címlapján is megjelent. A legtöbben angyali arcú, klasszikus szépségként emlékeznek rá, akinek romantikus megjelenésében mindig megmaradt a kamaszos báj.

Amikor rövidre vágatta a haját, elképesztően megihlette a divatszakembereket, fotósokat, már nem kislányos, tündéri szépségként akarták ábrázolni a divatkampányokban, hanem egyszeriben meglátták benne a delejes tekintetű, veszélyesen vonzó nőt.

Képek: Taylor Hill, Michael Bucner/Golden Globes 2024/Getty Images.

 

Dögösebb, elevenebb képek készültek róla, a stílusváltás tagadhatatlan.

Taylor Hill a pixie és a bixie számos fazonverzióját kipróbálta már, és mindegyikből kihozta a maximumot. Mindig másképp formázza rövid tincseit, a drámai, a bohém és a retró stílus sem áll tőle távol.

Képek: Stephane Cardinale/Corbis, Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

 

Vintage hangulatú loknikkal, vizes hatású bohém fürtökkel, gombafazonra beszárítva és maszkulin stílusban egyaránt viselte már az általa kedvelt rövid fazonokat, nehéz lenne megmondani, melyik állt neki a legjobban.

Mindenkinek van valami plusz a megjelenésében, ami úgymond „szupererővel” bír, amitől igazán különleges. Úgy tűnik, hogy a modell a rövid frizura varázsában találta meg szépségének erejét, mert bár mindig gyönyörű, hosszú hajjal éppúgy az volt, valahogy nem tűnt ki úgy igazán a szakma szépségeinek táborából. Az egyediség ugyanis nem ugyanaz, mint a szépség, a különlegességet a meghatározó karakterjegyek adják.

Képek: Mike Marsland/Wirelmage, Jeremy Moeller/Getty Images.

 

Taylor Hill képei igazán inspirálóak lehetnek azok számára, akik legbelül már eldöntötték, hogy levágatják a hajukat, csak még bizonytalanok abban, hogyan viselnék a rövid tincseket.

Tévedés azt gondolni, hogy a rövidre nyírt fazon mindig ugyanolyan, hiszen nagyon változatosan lehet formázni. A modell sokféle stílust kipróbált már csak a munkájából adódóan is, így rengeteg inspirációval szolgál.

Kiemelt kép: Gilbert Flores/WWD/Getty Images.

Cikkfotók: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho, Daniel Zuchnik, Taylor Hill, Michael Bucner/Golden Globes 2024, Stephane Cardinale/Corbis, Arnold Jerocki/GC Images, Mike Marsland/Wirelmage, Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés