Kylie Jenner már jó ideje lehorgonyzott a hosszú hajnál, ám nemrég megmutatta, hogyan áll neki a manapság igencsak divatossá vált rövid frizura, annak is az egyik legnőiesebb változata, a bixie.

hirdetés

A népszerű divatmodell, Kendall Jenner húga korábban gyakran kísérletezett a különféle hajszínekkel és fazonokkal, ám tavaly úgy döntött, jó darabig pihentetni fogja tincseit, hogy a hajkoronája visszanyerje egészséges állapotát. Azóta szinte csak vállig érő, vagy annál hosszabb, lágyan ondolált frizurával mutatkozik, ám múlt hét pénteken két fotót posztolt magáról az Instagramon, melyeken rövid hajjal látható.

A bixie az év egyik legnépszerűbb fazonja, ez a rövid frizura a bob és a pixie ötvözéséből jött létre, így meglehetősen dögös és nőies, ahogy Kylie Jenner fotóiból is lemérhető.

A réteges vágásokkal felturbózott bob nem fiúsan rövid, ezáltal sokféleképpen alakítható és formázható, Kylie kedvenc hajvégi hullámai például ezt a fazont ugyancsak csábítóan izgalmassá varázsolják.

Kylie Jenner igazi vadóc ezzel a dögös hajfazonnal: a rövid bixie-frizura nagy kedvenc idén

Egyesek még mindig azt találgatják, hogy valóban levágatta-e a haját, vagy ez is csak egy ügyes trükk, mint Jennifer Lopez esetében. Mások pedig nem győznek bókolni a nőies rövid frizura láttán, ami nagyon feldobja Kylie Jenner megjelenését.

Nem titok, hogy a népszerű Instagram-influenszer gyakran él a hajhosszabbítás lehetőségével, ezért láthatjuk pár nap leforgása alatt egyszer vállig, majd hátközépig érő hajzuhataggal a róla készült felvételeken. Így meglehet, hogy most valóban ez a fazon az alapfrizurája, vagy előfordulhat az is, hogy csupán egy fotózás kedvéért trükköztek a hajhosszával, és később majd leleplezi a csavart.

Ám miközben sokan ezt találgatják, az a tény vitathatatlan marad, hogy a bixie-vágás az idei év és a tavaszi szezon egyik csúcstrendje, hiszen elképesztően változatos és nőies.

A pixie- és a bobfazon mixelésével kialakított frizura sokféle lehet, érhet az állig vagy a fülig, míg a tarkót és a homlokot keretező tincseket rövidebbre szedheti a fodrász.

Struktúrája laza, könnyed rétegekből áll, amelyek szépen megtartják a hullámokat, ugyanakkor az egyenes hajat éppúgy dúsabbá varázsolják.

A hosszabb-rövidebb rétegekkel létrehozott textúra lágy esést ad a tincseknek, így a frufrut is érdemes szellős átmenetekkel megoldani.

Kiemelt kép: MEGA/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés