A milliárdos üzleti mágnás édesanyja, Maye Musk egyszerűen fittyet hány a korára: öt évtizede modellkedik, mindig képes megújulni, és úgy öltözik, mint egy igazi egyéniség.

A csodabogár üzletemberként, feltalálóként és sok egyéb mellett a PayPal megalapítójaként ismert Elon Musknál az édesanyja sem számít kevésbé érdekes jelenségnek. Maye Musk 69 évesen még mindig aktív a modellszakmában, de emellett számos területen sikeres karriert ért el.

Három gyermek mellett két diplomát szerzett, hogy ne csak a divatszakmában álljon biztos lábakon. Az évek során főállásban táplálkozási tanácsadóként dolgozott, fotózásokon, divatbemutatókon tüsténkedett, illetve modelliskolát működtetett. Hihetetlen ereje mára sem fogyott el: tavaly a CoverGirl sminkmárka reklámarca lett.

Maye Musk olyan típusú nő, aki a kifutók rivaldafényén túl a magánéletben sem aprózza el az öltözködést, megjelenésével a mai napig kitűnik a tömegből. Bár a harsány színektől sem idegenkedik, stílusa mindig átgondolt, és cseppet sem kaotikus. Sugárzik róla, hogy elégedett önmagával, az életével, és az életkora számára teljesen mellékes.

A hajfestéssel hatvanévesen hagyott fel, és, bár nem konkrét üzenetnek szánta ősz tincseit, sok nő merített erőt az önelfogadásából, illetve abból, ahogyan lesepri válláról az érett korú nőkről alkotott sztereotípiákat. Az biztos, hogy egyedi külsejével és energikus lényével újrateremti az öregedésről alkotott képet. Önkifejezése pedig színes ruhatárában is megnyilvánul: úgy öltözik, mint egy díva!

  • Megosztás:
hirdetés