A hosszú haj rengeteg lehetőséget rejt magában, ám egy ütős pixie rendkívül fel tudja frissíteni a megjelenést. A megfelelő fazon teljesen más keretet ad az arcnak, így az összhatás sokkal fiatalosabb hatást kelt. A sztereotípiával ellentétben lehet szupernőiesen viselni, a jól belőtt kurta tincsek pedig vagányságot csempésznek a mindennapokba.

hirdetés

A hosszú tincsek rendkívül mutatósak, ám, ha évek óta változatlan a frizura, eljön az a pont, amikor ráun az ember. Az év kezdete tökéletes a megújulásra, mivel az új hajviselet színt vihet a szürke hétköznapokba. A rövid fazonok más keretet adnak az arcnak, mert szépen kiemelik a vonásokat, ha pedig megtalálod a stílusodhoz, arcformádhoz leginkább passzoló verziót, akkor garantáltan imádni fogod.

A rövid frizurát sokszor a kisfiús jelzővel illetik, pedig még Audrey Hepburn is mutatkozott kurta tincsekkel. A filmcsillag elképesztő eleganciával tudta viselni sikkes pixie fazonját, az általa elindított trend óta pedig rengeteg nőies vágással találkozhattunk. A rövidre nyírt hajkreációk koronázatlan királynője egyértelműen Charlize Theron, aki számtalan alkalommal bebizonyította, hogy mennyire szexivé és nőiessé teszi a megjelenést a rövid hajviselet.

A pixie frizura trükkös vágással frissíti fel a megjelenést

A pixie a hatvanas években vált igazán közkedveltté, ám az utóbbi időben is egyre többen döntenek a rétegelt rövid fazon mellett. Egyik nagy előnye, hogy megnöveli a haj volumenét, így vékony szálú lobonccal rendelkező hölgyeknek szintén ideális. Számos változatban elkészülhet, és apró frufruval éppúgy tökéletes.

Most a legsikkessebb fazonok közül válogattunk, amelyek vagányságot csepegtetnek a megjelenésbe, és megdobják az önbizalmat. Az a közös bennük, hogy a legtöbb arcformához jól passzolnak, így garantált lesz a siker.

A réteges vágás optikailag megnöveli a hajtömeget, ezért a frizura sokkal dúsabb hatás kelt.

Az egészen rövidre vágott tincsek frufru nélkül is mutatósak. Ez a fazon szabadon hagyja a homlokot, ezáltal a tekintetre kerül a hangsúly.

A hullámos tincsek szintén többnek láttatják a hajtömeget. A lágy loknik hosszabb vagy rövidebb frizurában egyaránt jól mutatnak.

A hosszabb tincsek rendkívül lágy, mégis hangsúlyos keretet adnak az arcnak.

A vagány, oldalt felnyírt frizurák elsőre kicsit merésznek tűnhetnek, ám a hosszabb frufru nőiessé teszi az extravagáns fazont.

Audrey Hepburn kedvenc frizuráját könnyű lemásolni, ráadásul a legtöbb arcformához előnyösen passzol, ezért érdemes bevállalni.

Ha inkább a nőiesebb, egyszerűbb fazonokat preferálod, akkor ez az oldalra fésült verzió biztosan elnyeri a tetszésedet.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés