A hosszú haj rengeteg lehetőséget rejt magában, ám a mutatós frizurák elkészítése sok időt és energiát vesz igénybe. Az otthon töltött napokon még kevesebbet foglalkozunk a hajviseletünkkel, így általában leragadunk az egyszerű copfnál. Szerencsére ezek a nőies hajköltemények pillanatok alatt elkészülnek, mégis feldobják a hangulatod!

hirdetés

A home office eleinte újdonságnak tűnhetett, és sokan élvezték az otthoni környezetet. Reggelente nem szükséges a sminkkel, frizurával bajlódni, és a szekrény előtt eltöltött perceket úgyszintén megspórolhatjuk. A mindennapokban általában a legegyszerűbb hajviseletet választjuk, így marad a bevált copf.

A lófarok nem igényel nagy macerát, és biztosan tart a nap végéig, ám gyakran egyhangú hatást kelthet. Bár különféle csatokkal felturbózhatod, a változatosság mégsem árt. Szerencsére a klasszikus copfon túl is vannak egyszerű hajviseletek, amelyekhez nem szükséges kézügyesség, mégis látványosabbá teszik a megjelenést, és hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Így otthon is jobban mutat a hosszú haj: egyszerű home office-frizurák

Az első frizurához tupírozd fel a fejtetőn lévő részeket, és fújd be hajlakkal. Ezután készíts egy apró copfot, majd az arc melletti tincseket a videón látható módon tűzd hozzá. Hajgumi segítségével rögzítsd a tincseket a lófarokhoz, a gumit pedig takard el egy apró résszel.

A második verzióhoz elsőként válaszd szét a frizurád: a felső szekciót tűzd fel, az alsóból pedig készíts egy copfot. Ha ezzel végeztél, a gumin csavard át a lófarkat. A fejtetőn lévő részeket úgyszintén így kell összefognod, majd a copfokat a videón látható módon fűzd össze. Pár apróbb tincset kihúzhatsz, így lazább hatást kelt majd a frizura.

 

Harmadízben a fejtető lévő tincsekből készíts egy lazább copfot, amin átbújtathatod az arc melletti fürtöket. Ezután egy gumival rögzítsd, majd a kimaradt részeket tekerd fel egy apró kontyba.

Ezek a frizurák pár perc alatt elkészülnek, így reggelente nem kell órákat eltöltened a tükör előtt. A rövidebb tincsek sem okoznak problémát, mivel a legtöbb hajviselet félhosszú hajból egyaránt elkészíthető. Így akkor is vállalhatónak érzed majd a megjelenésedet, ha váratlanul kezdeményez online megbeszélést a főnököd.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés