A hosszú haj nagy előnye, hogy elképesztően látványos hajviseletek készíthetőek belőle. Ám a rohanós reggeleken és az ünnepi készülődés közepette a legtöbb nőnek nincs ideje fodrászmestereket megszégyenítő kézügyességgel látványos kreációkat alkotni a loboncából. Szerencsére, pár trükk segítségével könnyedén feldobható a megjelenés: ezek az egyszerű frizurák pár perc alatt elkészülnek!

hirdetés

A hosszú haj valóban nőies viselet, ám rengeteg vele a macera. A hajmosásra és a szárításra egyaránt több időt kell szánni, és a formázást sem lehet elhanyagolni. Rengeteg benne a lehetőség, ezért elképesztően változatosan lehet viselni, mégis sok idő elmegy, mire elkészül a tökéletes hajviselet. Bár a művészien beállított frizurák szemet gyönyörködtetőek, nem kevés idő és kézügyesség szükséges hozzájuk.

A rohanós hétköznapokban, így marad a hajvasalás vagy a göndörítés. Ezekkel a masinákkal egyszerűen formázható a lobonc, ám a hosszú haj könnyedén lelapulhat, és unalmas hatást kelthet. Pár egyszerű trükkel azonban pofonegyszerűen feldobható, és nem szükséges órákat a tükör előtt eltöltened!

Ezek az egyszerű frizurák mindössze pár perc alatt elkészülnek, és mégis megbolondítják a megjelenést. Csupán fésűre, csatra lesz hozzájuk szükség. Vékonyabb szálú loboncból is összedobhatóak, ám előtte érdemes feltupírozni a fejtetőn lévő részeket, valamint volumennövelő spray-vel befújni a tincseket.

Egyszerű frizurák, amelyek pillanatok alatt nőiessé varázsolják a megjelenést

Az első frizurához kicsit tupírozd fel a fejtetőn lévő tincseket, majd a videón látható módon csavard meg ezt a részt. Ezután csat segítségével tűzd meg, és már készen is vagy. Pár apró tincset kihúzhatsz az arc mellett, így lágyabb hatást kelt a végeredmény. Másodízben csak egy nagyon laza fonatot kell készíteni a tarkóra, amelyet egy csattal dobhatsz fel. Nem gond, ha nem túl pontos, hiszen a szélfútta hatás még mindig trendi!

A következő hajviselethez képezz egy apró hurkot a tarkón, a gumit egy tinccsel takard el, és már végeztél is! Konytot is készíthetsz, ehhez szintén félig kell áthúznod a hajat a gumin, majd a kimaradt részből készíts fonatot. Ezt tekerd körbe a videón látható módon, és el is készült a szélfútta viselet.

A fonatokkal is színesítheted a megjelenésed, hiszen pillanatok alatt összedobhatóak, mégis sokkal látványosabb lesz tőlük a frizura. Készíthetsz egyszerű kontyot, amelyhez a videó fog segítséget nyújtani, illetve a copfodat is megbolondíthatod velük.

 

Ezekkel a frizurákkal nem kell sokat bajlódni, mégis megfűszerezik a megjelenést. Az ünnepi vacsorához is jól passzolnak, ha pedig még elegánsabbá szeretnéd tenni az összképet, akkor csillogó csatokkal, vagy hajráfokkal díszítheted az elkészült hajviseleteket.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés