A látványos, drasztikus frizuraváltás, ha igazán előnyös, akkor frissítő, önbizalom-növelő, stílusújító hatással bír, a híres nők nem véletlenül trükköznek olyan gyakran a hajszínükkel és a fazonnal. Tény, hogy számukra kicsit egyszerűbb a helyzet, ugyanis sztárfodrászokkal dolgoznak együtt. A megbánt hajvágást egy pillanat alatt semmissé tehetik egy természetesnek tűnő hajhosszabbítással, ám az előtte-utána fotók abszolút inspirációként szolgálhatnak minden változásra vágyó hölgy számára.

hirdetés

A híres nők a sikkes frizuraváltás nagymesterei

Időnként mindenkinek szüksége van a megújulásra. Legyen szó egy gyönyörű sminkről, új ruhákról vagy éppen egy menő, sikkes frizuráról, a változás egyértelműen pozitív hatással van az önbizalomra. Vannak nők, akik idővel megtalálják a hozzájuk leginkább passzoló fazont, melyhez foggal-körömmel ragaszkodnak a továbbiakban. Fantasztikus érzés, amikor a megjelenés tökéletes harmóniában van a személyiséggel és a belső értékekkel. Azonban amikor eljön az a pont, hogy a tükörbe nézve elégedetlenség érzése üti fel a fejét, célszerű bevállalni egy merészebb átalakulást.

Hollywoodban nem sokat gondolkoznak egy-egy frizuraváltás előtt, a híres nők gyakran újítják meg külsejüket. Előfordul, hogy egy adott szerep miatt kényszerülnek rá az átalakulásra, máskor azonban szimplán a változás iránti vágy vezérli őket. Tény, hogy könnyű helyzetben vannak, hiszen a profi sztárfodrászok egy pillanat alatt visszavarázsolják a hosszú tincseket, ha a rövidebb verzió nem jött be igazán. Ettől függetlenül azonban bárki ihletet meríthet a hírességek megjelenéséből, a sikkes hajstílusokat tekintve bőven van miből válogatni.

A galériában összegyűjtöttük az eddigi legütősebb hollywoodi frizuraváltásokat, melyek abszolút lenyűgözték a rajongókat. A híres nők soha nem aprózzák el a változást. Egyesek látványosabb, rövidebb fazonra váltottak, míg mások egy-egy merész hajszínnel hívták fel magukra a figyelmet. Az eredmény minden esetben izgalmas és elképesztően sikkes lett.

 

Még a legelitebb körökben is előfordul, hogy a hajszínváltás vagy a fazonváltás rosszul sül el. A hollywoodi divattörténelem számos olyan emlékezetes pillanatot vonultat fel, amikor bizony-bizony inkább bakiként lehetett elkönyvelni a drasztikus átalakulást. Emellett azonban bőven akadnak olyan hölgyek is, akik remekül döntöttek, amikor hajvágásra adták a fejüket.

Millie Bobby Brown például kislányos bájával hódította meg a rajongókat, természetes barna frizurával vált ismertté a Stranger Things című sorozatnak köszönhetően. Ahogy teltek az évek, a színésznő kész nővé érett. Minden bizonnyal szerette volna, ha a megjelenése hűen tükrözi a benne zajló változásokat. Dögös szőke fürtökre váltott, ami elképesztően remek döntésnek bizonyult.

Kiemelt kép: Theo Wargo/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés