Az egyszerű frizurák manapság a reneszánszukat élik. Rengetegféle pár perces praktikát találhatsz az interneten, sőt, alkalmanként még a világsztárok is valamelyik visszafogott variáció mellett teszik le a voksukat. Hailey Bieber úgyszintén egy efféle kontyra szavazott, hajviseletével pedig valóságos divathullámot indított el.

hirdetés

A mozgalmas hétköznapokon a hírességek sem szeretnek órákat eltölteni a tükör előtt, ezért előfordul, hogy farmerban, pólóban lépnek ki az utcára. Az egyszerű szerelésekhez mindig visszafogott frizura társul, a legtöbben szoros copfot vagy trükkösen felfogott kontyot viselnek. A legtöbb variáció pillanatok alatt elkészül, és nem igényel nagy kézügyességet, így még azok a nők is elcsíphetik ezeket az inspirációkat, akik nem akarnak bonyolult technikákat elsajátítani, mert a legkevésbé sem szeretnek a hajukkal bajlódni.

Ha hétköznapi megjelenésről van szó, Hailey Bieber úgyszintén az egyszerűségre szavaz. Sosem visz semmit túlzásba, ruhatára vagány, mégis nőies alapdarabokból áll, melyekhez szépen illeszkednek a visszafogott hajviseletek.

Így készül Hailey Bieber egyszerű kontya

A konty roppant egyszerűen elkészíthető, a legjobb, ha vállig vagy az alá ér a frizurád. Elsőként jó alaposan fésüld át a tincseket, majd csináld meg középen a választékot. Miután ezzel elkészültél, jöhet egy kevés fixáló vagy hajlakk. A videó szereplője egy speciális készítményt használ, amivel már az elválasztás előtt rögzíti a tincseket, ez a lépés kihagyható, ha erősen fogod össze a copfot és elsimítod az apróbb babahajakat.

 

Amennyiben alaposan megfésülted az egész frizurát, következhet a copf, amit érdemes minél magasabbra elhelyezni. Szorosan húzd meg a hajgumit, hiszen csakis így akadályozhatod meg, hogy a babahajak kicsússzanak. Hajlakkal fixálhatod a kiálló hajszálakat, fontos, hogy teljesen sima legyen a felület. Miután ezzel végeztél, felcsavarhatod a copfot a hajgumi köré, ehhez a videóból kapsz segítséget.

Nem gond, ha a copfod vége kilóg, egyszerűen fogd át a hajgumival. A stabilabb végeredmény érdekében megtűzheted pár apró hajcsattal, így biztosan nem fog szétesni a nap folyamán. Fixáld hajlakkal a fényes hatás érdekében.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

Kép a cikkben: Pierre Suu / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés