A lenőtt, dauertól elkopott haját rakatta rendbe a fodrásszal a nő, de ilyen csodálatos végeredményre ő maga sem számított. Teljesen átváltozott a szakemberek keze alatt, hihetetlen mire képes egy jól eltalált smink és frizura!

Sok nő nincs tisztában az adottságaival, ezért előfordul, hogy évekig viselnek olyan frizurát, ami praktikus ugyan, de nem emeli ki szépségüket, vagy éppen öregíti megjelenésüket.

Ezért jó olykor olyan fodrászhoz ellátogatni, aki nem az ember korát, hanem a benne rejlő lehetőségeket nézi elsősorban, és szakértői szemmel rögtön meglátja, milyen fazon és hajszín dobná fel legjobban az illető külsejét.

Hihetetlen, mire képes egy jó smink és frizura!

Egy átlagos, hatvan körüli nőt láthatunk az alábbi átváltoztatós videóban, akinek fogalma sem volt arról, hogy mennyire dögös tud lenni, ha egy kicsit felrázzák. Korábban nem igazán sminkelt, és a frizurájával sem sokat törődött, ráadásul sejtése sem volt, hogy mi állna jól neki.

A fodrász és csapata egy merész hajszín mellett döntött, melynek a szélfútta, selymes loknik adnak lágyabb hatást. Mivel a nő korábban nem sminkelte magát, a sminkes visszafogott, barackos színeket választott számára, és csínján bánt a festékkel. Gyönyörű, kék szemeit füstös sminkkel hangsúlyozta, a szájára pedig egy kis nude ajakrúzs és szájfény került.

 

Ilyen volumenű változásra még az átváltoztatott hölgy sem számított, el sem hitte, hogy saját magát látja a tükörben! Az biztos, hogy óriási a szakadék a korábbi, és a szakemberek által felturbózott külseje között.

  • Megosztás:
hirdetés