Az idős menyasszony új frizurát és gyönyörű sminket kapott a nagy napra, az átalakulás pedig olyan jól sikerült, hogy még ő is alig ismert magára. Videón nézheted meg, ahogy a szakemberek előcsalogatják a benne rejlő nőiességet.

hirdetés

Az idős menyasszony új frizurát és sminket kapott: döbbenetes átalakulás

A nagy napon, a boldogító igen kimondásakor mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Bár sokan bevállalják, hogy saját maguknak készítik el a frizurájukat és a sminket is, a legtöbben szakemberekre bízzák a procedúrát. Ha valakinek van egy kis gyakorlata, pontosan tudja, hogyan érdemes elkészíteni a makeup-ot, illetve melyik az a hajfazon, ami igazán passzol az arc karakteréhez és a ruhához is, ám előfordul, hogy a profi segítség olyan látványos átalakulást eredményez, amin még a menyasszony is ledöbben.

Ez az idős hölgy 77 évesen állt az oltár elé. Úgy gondolta, itt az ideje, hogy egy mesterfodrász kezeire bízza töredezett tincseit, s egyúttal már egy finom, könnyed esküvői sminket is kért a szalonban. Szinte magára sem ismert, amikor tükörbe nézett, az átalakulás olyannyira látványosra sikerült. Csak azt sajnáljuk, hogy a vőlegény reakcióját már nem tartalmazza a videó.

 

A 77 éves menyasszony lenőtt tincsekkel érkezett a fodrászhoz, az ősz tövek már láthatóan csillogtak a frizura tetején. A lenövés mellett pedig az is szemmel látható, hogy a hajszálak igencsak el voltak vékonyodva, a festék kopott és sárgás volt, ezért a teljes átalakítást célozta meg a szakember. Teljes mértékben megváltoztatta a fazont, egy rövidebb, könnyen beszárítható és nagyon egyszerű vágást eszközölt. Az új stílus sokkal jobban passzol a nő arckarakteréhez, a természetes hatású, hamvas szőke árnyalat pedig kifejezetten sikkes, trendi összhatást eredményez.

A sminkjében egyértelműen a szemöldök megrajzolása és a szempillák kiemelése az, ami a legfontosabb lépés volt. Ha nincs precízen, ízlésesen kiemelve a szemöldökvonal, a tekintetről elmászik a fókusz, ezért kortól, alkalomtól függetlenül mindig célszerű hangsúlyozni. Az alapozó és a finom kontúrozás szintén sokat dobott a megjelenésén, sokkal üdébb és élettel telibb színt kapott az arca.

A szakember nem használt erős rúzst, a makeup remekül passzol az alkalomhoz, a 77 éves hölgy azonban a könnyed sminknek – és természetesen az esemény előtti izgalomnak – köszönhetően  szó szerint kivirult.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés