Fiatalkora óta mindennap kisminkeli magát, és közel a nyolcvanhoz sem hajlandó megválni ettől a szokásától. Így szokta meg a tükörképét, és úgy érzi, ha nincs rajta festék, nem önmaga.

Joann Hopkins úgy véli, hogy a smink jó barátja, és nem is nagyon akar megválni tőle. Még este sem szereti lemosni magáról, bár nagyon jól tudja, hogy ezzel nem tesz jót a bőrének. Reggel, egy alapos arctisztítás után újra felteszi magára a szokásos sminkadagját, amivel nem finomkodik.

A fia, Christopher Hopkins, aki fodrászként dolgozik, mindig is csodálta, hogy édesanyja energiát és időt nem sajnálva, minden reggel elvégzi ezt az aprólékos műveletet, hiszen soha nem lép ki az utcára smink nélkül. Anya és fia egyébként közös vállalkozásban alakítják át a stílusváltásra szoruló nőket. A 78 éves, de látszólag nagyon jó életerőnek örvendő nő nem a sminkelésben segédkezik, hanem öltözködési tanácsokat ad.

Még jó, hiszen, ahogy a videón is látszik, nem a mai trendeket követi a sminkecsettel, hanem inkább a jól megszokott rutinját, melyen nem sokat változtatott az évek során. A legtöbben az ő korában, ha sminkelik magukat, natúr hatásra törekednek, Joann Hopkins azonban szeret erőteljes hangsúlyt adni a szemeinek.

Az elnagyolt, minden sminkszabálynak ellentmondó munkáját elnézve, a végeredmény hatalmas meglepetést okoz, hiszen a festék hatására egy egészen más nőt láthatunk, aki sokkal inkább hatvannak néz ki, és nem 78 évesnek. Erre persze a paróka is rásegít, de így is elképesztő az átalakulás.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés