A látványos frizurához nem feltétlenül szükséges órákat a tükör előtt eltölteni, ám a haj mennyisége nagyban befolyásolja a végeredményt. Míg a dús hajkoronát elegendő csupán átfésülni és rögzíteni, addig vékony szálú haj esetén érdemes bevetni pár trükköt, amelyeknek köszönhetően a hajviselet optikailag többnek tűnik.

hirdetés

A hajszálak vastagsága és a hajtömeg nem egyforma, van, akinek nagyon erős és dús haja van, míg mások kénytelenek beérni kevesebb hajszállal. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy vékony szálú hajból nem készíthető előnyös frizura, ám érdemes bevetni pár trükköt, ami megkönnyíti a hajformázást a mindennapokban.

A vékony szálú haj legnagyobb hátránya, hogy kevesebbnek tűnik, és nagyon könnyedén lelapul. Ezért kezdésként érdemes pár volumennövelő készítményt beszerezni, amelyek nem nehezítik el a tincseket, ám mégis tartást adnak nekik. Szintén jó megoldás, ha inkább göndören vagy hullámosan viseled a hajkoronád, ezzel optikailag sokkal dúsabbnak tűnik, míg az egyenes haj könnyedén lapos, erőtlen hatást kelthet.

Szupernőies frizurák vékony szálú hajból

A videón látható lány is bevetette ezt a módszert, és már a felvétel előtt laza hullámokba rendezte a frizuráját. Az első hajviselethez a választékát nem a megszokott oldalra helyezi, ezzel a hajtövek megemelkednek, így máris dúsabbnak tűnik a hajkorona. Az egyik oldalt lazán hátratűzi, majd fixálja.

A következő frizurához csupán egy laza lófarokra van szükség a tarkón. Majd a copfot egyszerűen csavard fel, húzz ki pár tincset elöl, és készen is van a szélfútta a konty. Fontos, hogy ne legyen túlságosan szoros a copf, hiszen, akkor a végeredmény kevésbé lesz dús.

Harmadízben egy hajpánt segítségével készíti el a hajviseletet. A kisebb részeket a videón látható módon tűzd a pánthoz, majd itt kihúzhatsz pár tincset elöl. Az elkészült frizurákat hajlakkal teheted még tartósabbá, és ha extra volument szeretnél, akkor tupírozással kezdd a folyamatot.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés