Reggelente a legtöbb nőnek nincs ideje fodrászmestereket megszégyenítő kézügyességgel különleges hajviseleteket alkotni a loboncából. Így maradnak a szimpla kis trükkök, amelyek megkönnyítik a hajformázást. Ezek az egyszerű frizurák mindössze pár perc alatt elkészülnek, a végeredmény mégis rendkívül látványos lesz!

hirdetés

Manapság egyes fordrászok valóságos hajkölteményeket képesek alkotni, és jócskán találhatunk vállalkozó szellemű bloggereket is, akik rendszerint elkápráztatják az ember lányát a művészien beállított frizurákkal. Ám ezek nagy része a hétköznapokban csak ritkán kivitelezhető, hiszen az átlagos reggeleken senkinek sincs ideje bonyolult hajviseletekkel foglalatoskodni.

A félhosszú haj kifejezetten nőies viselet, ám könnyedén lelapulhat, unalmas hatást kelthet. Ezért nem árt, ha van a birtokunkban néhány praktika, ami a legelkeseredettebb reggeleken is képes megmenteni a helyzetet. Szerencsére göndörítő eszközökön, hajgumikon és csatokon kívül semmi másra nem lesz szükséged!

Egyszerű frizurák, amelyek fokozzák a nőiességet

Az első frizurához csupán egy nagyobb hajsütővasra lesz szükséged, ami hosszú lobonc esetén kifejezetten hasznos, hiszen ezzel a masinával igazán természetes hatású loknikat készíthetsz. A sikkesen hanyag kinézet érdekében elegendő csupán pár részre felosztani a hajat, és azokat egyszerűen a sütővas köré csavarni. Az egész művelet nem tart tovább pár percnél.

Trükkös fonatokkal is látványosabbá teheted a megjelenést, melyekhez elsőként copfot kell készítened, majd a videón látható módon átbújtatni rajta a hajat. A végeredmény a halszálkafonásra fog hasonlítani, ám mégsem kell fél órán keresztül az apró tincsekkel babrálni.

A szélfútta konttyal sem tudsz mellélőni, hiszen továbbra is az egyik legpraktikusabb viseletnek számít. A pár perc alatt elkészülő frizurához csupán hajgumira és pár csatra lesz szükség. Fogd fel a fejtetőre a hajat, majd csavard körbe a copfot, tűzd meg, és már kész is! Pár csattal megbolondíthatod a megjelenésed, így még inkább érvényesül majd a nőies hatás.

Az egyes copfokkal is trükközhetsz, így akár az egész loboncodat befonhatod, vagy feloszthatod kisebb szekciókra. Nagyon hamar elkészülnek, ám mégis alaposan feldobják a megjelenést, és sapka alá éppúgy ideálisak! Ha további praktikákat szeretnél ellesni, akkor nézd meg az alábbi videót, biztosan találsz még benne pár pofonegyszerű frizurát!

 

Ezeket a könnyen elkészíthető frizurákat akár az ünnepi időszakban is viselheted, hiszen kellően látványossá teszik a megjelenést. Az igazán ünnepi hatás érdekében feldobhatod a hajviseletet hajráffal, vagy különféle csatokkal.

 

Kiemelt kép: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés