A francia nők frizurája valahogy akkor is sikkes, ha nem bonyolítják túl a hajkészítést. A szélfútta konty az egyik kedvencük, hiszen természetes, laza hatást kelt, mégis roppant nőies.

hirdetés

Idén a bájosan zilált hajviseletek élveznek előnyt a modoros frizurákkal szemben. A hosszú hajat sem kell precízen, teljesen tükörsimára kivasalni, hiszen most a lágy esésű, enyhén texturált tincsekre kerül nagy hangsúly.

A messy bun, vagyis a rendetlen, szélfútta konty régóta cirkulál a divatban. Felsorolni is nehéz lenne, hányféle stílusban létezik, szinte nincs két egyforma típus. A fejtetőre biggyesztett zsemlefazon igazán bájos és nőies, még akkor is, ha szándékosan kusza.

Szélfútta konty, ahogy a francia nők szeretik: stílusos és egyszerű

Sietős és lusta napokra egyaránt ajánlott ez a frizura, ami annak ellenére, hogy pár perc alatt elkészül, remekül feldobja a megjelenést.

Elölről, oldalról és hátulról válassz le néhány lágy esésű tincset, majd a videóban látható módon tekerd fel csigába a hajad a fejtetődön, azután, jól húzd szét az egymásba csavarodó tincseket, hogy laza hatást keltsenek, majd az egészet hullámcsatokkal rögzítsd.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés