Előtte-utána fotókon az egyszerű hajvágás ereje. Nem kell teljesen átalakítani a fazont és a stílust ahhoz, hogy felfrissüljön a megjelenés.

hirdetés

Ha szóba kerül a hajvágás, sokan kapásból a drasztikus átalakításokra és változtatásokra asszociálnak. Nem feltétlenül kell teljesen újjá formálni a megjelenést, a stílusújító, vonzerőnövelő hatás már minimális formázással és fazonírozással is abszolút elérhető. Egy profi fodrász pontosan tudja, hogyan hozza ki a maximumot a frizurából, ha nem akarod teljesen átalakítani, rövidre vágatni a tincseket, a frissítő hajvágás nem jár teljes váltással.

Előtte-utána képeken az egyszerű, frissítő hajvágás ereje

A sikkes, stílusos megjelenés kulcsa nem feltétlenül a teljes átalakulásban rejlik. Ha már lenőtt, elnyúlt és megviselt a frizura, a nőies kisugárzás könnyedén veszíthet a ragyogásából, ám ilyenkor nem muszáj drasztikus lépésekhez folyamodni. Előfordul, hogy valaki nem érzi jól magát a bőrében, a probléma okát pedig abszolút a frizurájában látja, de nem mer merészebb vágást kérni a fodrásztól. A finomabb, egyszerűbb fazonírozás is látványos eredménnyel szolgál, ha az alapfazon passzol az arc karakteréhez és figyelembe veszi a tincsek tulajdonságait.

Bár összességében egyértelműen a fazon a legfontosabb az arc szempontjából, maga a hajhossz is abszolút befolyásolja, hogy egy frizura előnyös, vagy előnytelen hatást kelt. Sokszor csak néhány centi különbség is másként karakterezi a vonásokat. Ha réteges a vágás, a tincsek tömöttebb, dúsabb hatást keltenek, amitől egészen más fényben tündököl a megjelenés.

Amennyiben nem akarod az egész frizurádat megújítani, de változásra vágysz, a frufru lehet számodra a tökéletes arany középút. A rövidebb homlokot keretező tincsekkel az arc teljesen átalakul, miközben a haj nem veszít sokat a hosszából. Nem kell megijedni a vágástól, a hajtömeg nem veszít a dús megjelenéséből, sőt, a megfelelő frufrufazonnal még fel is turbózható a volumen.

A legfontosabb az, hogy maga az alapfazon legyen tökéletes, passzoljon a személyiséghez és a kisugárzáshoz, a viselője tudjon azonosulni a frizura stílusával. Ezután már apró változtatásokkal, finomításokkal is feldobható az összkép.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés