Olykor egy egyszerű fonás is elképesztően nagyot dob a frizura stílusán. Bár a legtöbb fonat nehezen elkészíthető lépcsőzetes frizura esetén, rövidke tincsek ide vagy oda, ez a fazon pillanatok alatt, könnyűszerrel összedobható. Remekül helyettesíti a hajpántot vagy hajráfot, elfedi a már zsírosodó töveket, valamint különleges, nőies megjelenést kölcsönöz. Nem kell fodrászi képességekkel rendelkezni ahhoz, hogy remekül mutasson.

hirdetés

Az unalmas, szimpla frizura pillanatok alatt stílusos, sikkes viseletté alakítható, ráadásul csupán egyszerű háromágú fonásra van szükség hozzá. Nem kell nagy kézügyesség ahhoz, hogy ezt a nőies koszorúfonatot elkészítsd, a jó hír pedig az, hogy még a tépettre vágott, eltérő hosszúságú szálak sem okoznak majd problémát.

 

Akár egyszerűen is elkészíthető a copfos viselet, ám parkettában még ütősebb lesz az eredmény. A gyönyörű koszorúfonatok elkészítése alapvetően nem egy egyszerű feladat, ám ezzel a technikával pillanatok alatt összedobható egy csinos verzió. Semmi másra nincs szükség, mint egy kevéske gyakorlatra, valamint két-három darab szilikonos hajgumira.

 

Ez az egyszerű fonás még lépcsőzetes frizura esetén is bevethető

A tépett, lépcsőzetes hajvágás elképesztően vagány, szexi és különleges megjelenést kölcsönöz. Ráadásul nem csupán roppant stílusos, a vékony szálú, gyenge tincseket is dúsabbnak láttatja, látványosan megdobja a volument. Az egyetlen probléma ezzel a fazonnal, hogy sokak szerint igencsak nehéz copfos frizurákat összedobni belőle, hiszen a különböző hosszúságú szálak itt-ott kikandikálnak, az eredmény pedig nem lesz tartós, hamar szétcsúszik.

Nem kell túlgondolni a dolgot, egyszerű hármas fonással simán el lehet készíteni egy különlegesebb fazont is. Bár a valódi koszorúfonatot tényleg nehéz lenne az eltérő tincshosszúságok miatt tartósan és szépen kialakítani, ez a könnyű trükk megoldja a problémát.

Hatalmas előnye továbbá, hogy remekül elfedi a már zsírosodó töveket, így bármikor bevetheted, amikor már nem túl friss a hajad ahhoz, hogy teljesen kiengedve viseld. Akár a szimpla hétköznapokon, akár különlegesebb eseményeken, például esküvőn ugyancsak bátran viselhető hajfazon. A hátul kiengedett tincsek lehetnek egyenesre vasalva, de hullámokkal megbolondítva éppúgy zseniális hatást kelt.

Érdemes egy kevés fixálóval, például hajlakkal vagy hajformázó pasztával biztosítani a fonatokat, így a tincsek kifejezetten tartósak lesznek, akár egész nap a helyükön maradnak.

Képek: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés