A koszorúfonat első ránézésre nagyon nehéznek tűnik, de gyakorlással bárki elkészítheti magának ezt az örökké trendi frizurát. Igazi tavaszi-nyári stílust kölcsönöz, elegáns és bohém szettek mellett is hihetetlenül jól mutat. Nagyon feldobja a megjelenést, a sztárok sem véletlenül rajonganak érte.

hirdetés

Minden szetthez passzol, bármilyen stílushoz remek választás, a szimpla hétköznapokon és jeles alkalmak során éppúgy megállja a helyét. Ez nem más, mint az örökké divatos koszorúfonat, amit nem is olyan nehéz elkészíteni, csak egy kis gyakorlás kell hozzá.

 

Bár úgy tűnik, egyetlen fonat fut körbe, a helyzet nem ilyen bonyolult. Két fonat elkészítésével lehet összedobni ezt a trendi, sokoldalú frizurát. Érdemes sokat gyakorolni a tükör előtt, akár levideózni a folyamatot, így hamar megtanulható a módszer. Csupán pár szilikon hajgumira és hullámcsatra lesz szükség a tökéletes végeredményhez.

Ideális választás esküvőre

Bohém, egyszerű szettek mellett remekül  mutat, ilyenkor érdemes lazábbra húzni a fonatot. Irtó jól harmonizál mindennel, a tavaszi-nyári időszakban ideális a lenge ruhákhoz, de akár egy egyszerű pólót is különlegessé varázsol.

 

Akár esküvői frizura is válhat belőle, a koszorúfonat tökéletes választás a nagy napra. Legyen szó magáról a menyasszonyról vagy a násznép egy tagjáról, garantáltan feldobja a megjelenést. Hihetetlenül elegáns hatást kelt, ráadásul kifejezetten kényelmes hajviselet. Pár apró dísszel megbolondítva különlegessé teszi az összképet.

 

A sztárok is a koszorúfonat rajongói

Mary-Kate Olsen és Scarlett Johansson egyaránt választották már ezt a frizurát. Mary-Kate lazább formában viselte, ez a verzió remekül passzol a hanyag eleganciát tükröző szerelésekhez. Manapság hatalmas divat a kissé kusza, elnagyolt frizura, ezért nem nyúlt mellé ezzel a választással. Egy egyszerű fehér pólóban jelent meg, amit nagyon feldobott a különleges koszorúfonat.

 

Scarlett Johansson a feszesebb fonat mellett döntött, ezek a precíz tincsek inkább a nőies, kifinomult szettek mellett mutatnak jól. Vörös szőnyeges megjelenések alkalmával kiváló választás, hiszen vonzóvá varázsolja a külsőt, szabadon hagyja a nyak területét. Ezt kihasználva pánt nélküli ruhát vett fel, az összhatás brutálisan ütős.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

Cikk képei: Lester Cohen/WireImage/Jean-Paul Aussenard/WireImage/Eamonn McCormack/WireImage/Mike Marsland/WireImage / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés