Ha nem is nagy vigasz, de a járványhelyzet egyik előnye, hogy most nem tud az ember lánya hirtelen felindulásból hajszínt változtatni, így sokkal több lehetőség nyílik az inspirációgyűjtésre és megfontolásra. A rózsaarany hajszín jó opció lehet, ha elül a veszélyhelyzet, hiszen szívmelengető, romantikus, és különleges.

hirdetés

Mivel a fodrásznál a közeli testi kontaktus szinte elkerülhetetlen, jelen helyzetben, ha nem annyira sürgős, jobb elhalasztani a frizuraváltást. Ám inspirálódni, tervezgetni ettől még lehet, legalább jobban átgondolhatod, milyen új színt vállalnál be szívesen, és azt is, hogy valóban jól állna-e neked.

A rózsaarany hajszín lesz a nyár slágere

A rózsaarany árnyalatok egy kicsit az eperszőkére hajaznak, leheletnyi rózsás-vöröses fényjátékkal. Gyönyörű, romantikus színátmenetekre ad lehetőséget ez a hajszíntrend, a világos, hamvas pinktől kezdve a sötétebb rezes tónusokig. A balayage technikával készült rózsaarany frizura szőke alapokon nyugszik, de ez nem azt jelenti, hogy sötétebb hajon nem érhető el hasonló végeredmény.

Ha nem szeretnél színátmenetes frizurát, selymes hatású fényeffekteket vihet bele a fodrász, amitől az egész hajkorona lágyabbnak, puhábbnak, ragyogóbbnak tűnik.

A szőke hajba csempészett rózsás tincsek is különleges összhatást keltenek.

A halvány rézvörös frizura pasztellrózsaszín árnyalatokkal megspékelve, tökéletesen passzol kék és zöld szemekhez.

A középszőke, természetes hajszínt is fel lehet dobni rózsaarany színátmenetekkel.

Barna hajon is jól működik.

A napszítta hatás is megoldható ezzel a hajfestési móddal, csak pinkes beütéssel.

  • Megosztás:
hirdetés