Felejtsd el a csíkos melírt és az egytónusú hajszíneket, hiszen ezzel a festési technikával sokkal lágyabb, természetesebb hatást érhetsz el.

A natúr, festetlen hajszín több árnyalatból áll össze, ezért ordít már messziről a festés, ha csupán egyetlen tónus ad takarást a tincseknek. Erre kínáltak népszerű megoldásokat az ombre melírtechnikák, ám az erős színkontrasztok is lassan feledésbe merülnek, amióta tömeges rajongás övezi a francia balayage festési módszert.

A francia balayage technika több pozitívummal bír, hiszen gyorsabban elkészíthető, mint bármelyik más melír, és, ha jól eltalálja a fodrász az alap- és reflextónusok színjátékát, a végeredmény abszolút természetes hatást kelt. Ugyanakkor kevésbé feltűnő a lenövés, és a fény-árnyék színátmeneteknek köszönhetően a haj ragyogóbb lesz, mint valaha, és tovább megőrzi színintenzitását.

A francia balayage színkombinációkat már most óriási imádat övezi, de az őszi frizuradivatot is ez a hajfestési módszer uralja majd. A napcsókolta hatású balayage-hajszínek kiüthetetlenek a ringből, és szinte ezernyi változatukból lehet válogatni. A csokoládés, a szőkés és vöröses paletták élveznek majd prioritást, melyekből mutatunk néhány inspiráló verziót. Ugye, milyen ragyogóak?

  • Megosztás:
hirdetés