Az eperszőke hajszín tökéletes átmenet a szőke és a vörös hajszín között, nem véletlen, hogy újra népszerű. Ez az árnyalat gyönyörű, meleg tónusokat kombinál, és különleges, ragyogó megjelenést biztosít.

hirdetés

Az eperszőke ideális választás lehet azoknak, akik a világos hajszín megválasztásakor nem akarnak teljesen elköteleződni sem a szőke, sem a vörös színtónus mellett.

Idén ismét divat az eperszőke hajszín, főleg világos bőrszín mellett mutat jól

A divatos eperszőke hajszín egy meleg, aranyszőke alapú árnyalat, amely finom vöröses vagy rózsás tónusokkal van kiegészítve. Az árnyalat intenzitása és a vörös tónusok mértéke változhat, így egyéni ízlés szerint testre szabható.

Az eperszőke hajszín különösen jól áll azoknak, akiknek világos vagy közepes bőrszínük van és meleg bőrtónusuk. Az arany és a vörös tónusok kiemelik az ilyen bőrtípusok természetes ragyogását. Azonban a megfelelő árnyalat kiválasztásával szinte bárki kipróbálhatja ezt a színt.

Kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

 

A legjobb eredmény érdekében érdemes profi fodrászhoz fordulni, aki képes az ideális árnyalatot létrehozni, figyelembe véve a természetes hajszínt és a bőrtónust.

Ha otthon szeretnéd elérni a divatos eperszőke hajszínt, válassz megbízható hajfestéket, és kövesd az utasításokat. Az előző hajszíntől függően lehet, hogy több lépésben kell festeni a kívánt árnyalat eléréséhez. Sötét hajból kizárólag szakember tudja elkészíteni, nem célszerű otthon megpróbálkozni vele, mert a frizura épsége és szépsége láthatja kárát.

Az eperszőke hajszín különleges ápolást igényel annak érdekében, hogy a szín tartós és élénk maradjon.

  • Használj speciálisan színezett hajra kifejlesztett színvédő sampont és balzsamot, amely megóvja a hajszínt a kifakulástól.
  • Rendszeresen alkalmazz tápláló hajmaszkokat és kondicionálókat, hogy a haj egészséges és fényes maradjon.
  • Próbáld minimalizálni a hajmosás gyakoriságát, hogy a szín tartósabb legyen.

A divatos eperszőke hajszín modern és vonzó választás, amely frissességet és egyediséget kölcsönöz a megjelenésnek. Ha új hajszínt keresel, amely melegséget és ragyogást sugároz, az eperszőke lehet a tökéletes választás.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images.

Cikkfotó: Pascal Le Segretain/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés